Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 juni 2010

Nu är dom gifta

Av Pink Ozzy - 20 juni 2010 09:57

Jag ska vara ärlig. Jag har tjuvtittat på bröllopet. Det blev lite luckor i fotbollen och dessutom har jag inte mått så bra några dagar så jag fick vila lite emellan lekarna med barnbarnen. Men jag knäppte om precis när kungen skulle överlämna Viktoria och hur antirojalistiskt jag än har blivit med åren så får jag erkänna att det kom en tår. Ja, jag vet, jag är lite blödig i vissa fall. Jag lastar min barndom för det. Det jag inte fick då tar jag tydligen igen nu, jag vet inte. Men visst såg det ganska häftigt ut när lille Danne stod där halvvägs in i kyrkan och tog emot sin brud från en mäkta stolt kung. Skitt, häftigt. Sen kom det faktiskt en liten tår till när de sa "ja". OK, Daniel ser ut som "Boxer-Robert", men Viktoria, får man ju erkänna, är charmig även om hon inte är min typ. Jag tyckte inte hon var "kunglig" glad utan " brudligt" glad om du förstår vad jag menar. Hon gav blanka fan i försiktigheten utan visade sina känslor öppet. DET är stort och det var kanske det som fick mig att ta till tåren.

Senare på kvällen fick bröllopet kämpa med både speedway och fotboll och fick inte många sekunder. Det jag inte förstår är var det är för kul att se andra äta. Nej, där vann fotbollen överlägset.

 
ANNONS
 
susanna55

susanna55

20 juni 2010 10:20

Fastnade jag med! Jag är ju dessvärre rojalist, men anser att vill dom hoppa av själva, så ska dom inte vara fångar i "systemet", utan slippa, och leva vanliga liv. Skönt att dom fick varandra till slut. Lustigt, jag tänkte också på Boxer Robert, haha!!!

http://susanna55.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se