Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Snart är bröllopet över - SKÖNT

Av Pink Ozzy - 18 juni 2010 10:50

Det går ju inte att vända sig i en vanlig affär utan att se det blivande kungliga brudparet på en ask choklad eller några mazariner. Igår fanns det t o m bröllopsdammsugare. Ja du vet de kakor som normalt är gröna i mitten och chocklad utåt kanterna.

För att inte tala om TV, Radio och tidningar. Klickar på Aftonbladet idag och vad står överst? " JUST NU : Viktoria på väg till Sturehof". Jaha, vem fan bryr sig.

Men Expressen kontrar samtidigt med " JUST NU: Här lämnar Viktoria  Drottningholm". Och vem bryr sig? Inte jag.

I vår annars så eminenta lokaltidning kan man även få reda på bordsplaceringen på bröllopet. Och vem bryr sig? Inte jag.

Men en av dagens höjdare är dock  Aftonbladet som skriver " Så lite får Daniel vid en skilsmässa" . Men hallå, kan dom få gifta sig först?  Hur mycket han ska få? Framgår inte.

 
ANNONS
 
Dansbandsfrun

Dansbandsfrun

18 juni 2010 12:12

Ja nu är man ganska less på bröllopet...Visst att det är en stor händelse som kommer stå i historieböckerna o så men jösses vilken överdriven hysteri! (jag låter tuff nu men jag kommer säkert sitta framför tv`n i morgon o böla ialla fall) ;)
ha en bra helg!

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se