Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Jag tycker vi skiter i att betala skatt och moms

Av Pink Ozzy - 18 juni 2010 10:03

Är inte detta den ultimata valaffischen: Vi slopar alla skatter och moms!

Ja frågar man folk är det ju ändå ingen som vill betala den. Vad skulle då bli resultatet? Mycket mera  pengar i plånboken? Knappast för den största delen av vår befolkning. De flesta kommer att ångra sitt val efter en vecka. För vad händer?

Inga vägar repareras,  barnfamiljer måste betala fullt pris för alla barn på dagis och i skolan vilket blir många tusenlappar per år. Sjukvården fungerar, men du får betala fullt pris för varje besök och all medicin. Bara jag är uppe på högkostnadsskyddet efter en dryg månad vad det gäller medicin. Men det slopas ju då eftersom jag får betala vad medicinen kostar - alltid. Tandläkarbesöken får du till 100% betala själv. Snöröjningen skippas så du får ploga dig fram på vägen. Vi skippar regering och riksdag eftersom vi inte har några pengar att betala deras löner med. De ungar som har råd att gå i skolan får betala marknadsmässiga löner för maten. Självfallet får alla betala sina skolböcker. Att gå på gymnasium eller ännu längre kan bara de som har mycket rika föräldrar. Vi skippar också åldringsvården för de flesta. Det får bara de som har råd med kanske över 30000:-/månad. Resterande gamla får släkten ta hand om. Men det blir säkert kul med senile gammelmorfar som ska matas och bytas blöja på dagarna i ända.

Men spriten kommer bara att kosta  några kronor, bensinen blir betydligt billigare, maten blir billigare, fastighetsavgiften tas ju naturligtvis också bort. Inte heller den för många förhatliga trängselavgiften blir kvar utan vi får återigen trivas tillsammans i våra bilköer längs Strandvägen. Sen kan vi föra in vad vi vill till landet eftersom vi ju måste skippa tullen p g a pengabrist. För att inte tala om polisen och försvaret. Vad ska vi med dom till? Alla får ju så mycket mer i plånboken vid lönedagen så buset kommer ju inte att bryta upp bilar eller bostäder i framtiden.

Visst är det väl bra utan skatt ändå?

 
ANNONS
 
susanna55ss

susanna55ss

19 juni 2010 12:28

Det bästa jag läst på länge, applåd!!!!!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Flanören...

Flanören...

21 juni 2010 17:58

På 40-talet gjorde Socialdemokraterna en valfilm, som kördes som spelfilm på biograferna, valåret.
Många kända skådespelare och bra regi och manus.
Filmen hette "Skattefria Andersson".
Andersson, hann inte till så många "stationer" innan lönen var slut.
Temat var detsamma som du beskriver.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Torsdag 24 jan 09:59

I slutet av 40-talet fick judarna ett land som sedermera kallas för Israel. Tidigare hette landet Palestinien och tillhörde palestinierna. Nu undrar jag vem som förde fram den diaboliska tanken att ge delar av Palestinien till judarna? Det "enda" som...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se