Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 18 juni 2010

Jag tycker vi skiter i att betala skatt och moms

Av Pink Ozzy - 18 juni 2010 10:03

Är inte detta den ultimata valaffischen: Vi slopar alla skatter och moms!

Ja frågar man folk är det ju ändå ingen som vill betala den. Vad skulle då bli resultatet? Mycket mera  pengar i plånboken? Knappast för den största delen av vår befolkning. De flesta kommer att ångra sitt val efter en vecka. För vad händer?

Inga vägar repareras,  barnfamiljer måste betala fullt pris för alla barn på dagis och i skolan vilket blir många tusenlappar per år. Sjukvården fungerar, men du får betala fullt pris för varje besök och all medicin. Bara jag är uppe på högkostnadsskyddet efter en dryg månad vad det gäller medicin. Men det slopas ju då eftersom jag får betala vad medicinen kostar - alltid. Tandläkarbesöken får du till 100% betala själv. Snöröjningen skippas så du får ploga dig fram på vägen. Vi skippar regering och riksdag eftersom vi inte har några pengar att betala deras löner med. De ungar som har råd att gå i skolan får betala marknadsmässiga löner för maten. Självfallet får alla betala sina skolböcker. Att gå på gymnasium eller ännu längre kan bara de som har mycket rika föräldrar. Vi skippar också åldringsvården för de flesta. Det får bara de som har råd med kanske över 30000:-/månad. Resterande gamla får släkten ta hand om. Men det blir säkert kul med senile gammelmorfar som ska matas och bytas blöja på dagarna i ända.

Men spriten kommer bara att kosta  några kronor, bensinen blir betydligt billigare, maten blir billigare, fastighetsavgiften tas ju naturligtvis också bort. Inte heller den för många förhatliga trängselavgiften blir kvar utan vi får återigen trivas tillsammans i våra bilköer längs Strandvägen. Sen kan vi föra in vad vi vill till landet eftersom vi ju måste skippa tullen p g a pengabrist. För att inte tala om polisen och försvaret. Vad ska vi med dom till? Alla får ju så mycket mer i plånboken vid lönedagen så buset kommer ju inte att bryta upp bilar eller bostäder i framtiden.

Visst är det väl bra utan skatt ändå?

 
ANNONS
 
susanna55ss

susanna55ss

19 juni 2010 12:28

Det bästa jag läst på länge, applåd!!!!!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Flanören...

Flanören...

21 juni 2010 17:58

På 40-talet gjorde Socialdemokraterna en valfilm, som kördes som spelfilm på biograferna, valåret.
Många kända skådespelare och bra regi och manus.
Filmen hette "Skattefria Andersson".
Andersson, hann inte till så många "stationer" innan lönen var slut.
Temat var detsamma som du beskriver.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se