Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Bort med halv och helfabrikat

Av Pink Ozzy - 9 juni 2010 10:32

Vi satt ett gäng gubbar i bastun igår. Det är ju där man löser världens alla svåra frågor. Först så uttalade alla sitt ogillande över att tidningar och TV är fulla av artiklar och program om det kungliga hovet och det förestående bröllopet.

Men det som kom upp var också vårt gemensamma ogillande för halv och helfabrikat. Glass som inte sett vanilj på vykort, färdigmat som smakar pappkartong o s v.

Hos oss är nog halv och helfabrikat nästintill obefintliga. Igår åt vi t ex kanin-pyttipanna ( ja det blev kvar lite från dagen innan ). Till middag blev det pasta med laxsås gjord från grunden. Idag ska jag göra grönkålssoppa till lunch och till middag blir det pizza med bl a oliver, skinka, lök, tomater o s v. Från Pizzerian? Icke sa Nicke. Vi gör pizzan själv.

BORT MED DÅLIGA HEL OCH HALVFABRIKAT MED EN MASSA KONSERVERINGSMEDEL OCH ANNAT SKIT MAN INTE SKA ÄTA. 

 
ANNONS
 
riesling

riesling

9 juni 2010 16:05

Bra där! Mat ska vara "riktig" och lagad från råvaror - inte färdiglagade-att-värma-mat. Sånt innehåller bara skräp!

http://riesling.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se