Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Robert Mugabes Zimbabwe

Av Pink Ozzy - 9 juni 2010 10:19

Så ett ruggigt TV-program igår kväll. Det handlade om hur Robert Mugabes banditer har förstört ett bra land. Hur man fördrivit, inte bara vita, utan även de mörka afrikaner som stod på de vitas sida. Det handlade även om en kille som gick till domstol. En domstol som tydligen ( jag kom in lite sent) bestod av folk från flera länder. Först förhalade Mugabes hejdukar det på alla sätt. Man till och med slog den här killen och några av hans vänner sönder och samman. Det var ruggiga bilder man fick se. det var knappt de överlevde. Hur som helst så fortsatte rättegången över ett år senare. Då försökte Mugabes "jurister" återigen stoppa förhandlingarna. Men då sa huvuddomaren stop och det blev rättegång. Den här vita killen och hans vänner vann på alla punkter och fick tillbaka sin farm. Men det var ju bara en av väldigt, väldigt många farmer från vilken folk har fördrivits.

Det så enormt synd om, inte bara de vita utan även Zimbabwes folk som nu lever under dåliga förhållanden.

Vad gör USA? Vad gör FN? Vad Gör EU? INGENTING?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se