Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Jag vill vara ensam

Av Pink Ozzy - 9 juni 2010 09:44

När man jobbade så var jag hemifrån på dagarna. Men sedan 1,5 år så är jag ju "arbetssökande" som det så vackert heter. Det gör att det blir nästan lite för mycket av det goda. Är man ett par som ses hela dagarna så blir det till slut så att man vill vara helt själv i 1-2 dagar någon gång. Att bara få vara, låta dagarna gå, äta när man vill och vad man vill och ( höll jag på att säga) hur man vill. Nu låter det kanske som om jag inte får det annars, men så är det definitivt inte. Men jag tror att alla människor behöver "egen tid" ibland för eftertanke och att bara vara. Också om man kommer överens om i stort sätt allt så är det ju så att man jämkar saker och ting. Man frågar eller blir tillfrågad om lunch och middag, om TV, besök och allt annat som hör dagen till. När man var på jobbet var detta en ventil. Den saknas lite nu. Tidigare var en av döttrarna barnledig. Då åkte frugan till henne i två tre dagar ibland. Eller så åkte hon en vecka till svärmorsan. Men hon har ju också flyttat hit. Så mina ventiler saknas lite.

Tänk efter. Skulle inte också DU vilja ha en sådan ventil ibland?


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se