Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 juni 2010

Hamas och Israel kan ta sig i hand

Av Pink Ozzy - 9 juni 2010 09:28

Att jag gradvis tagit ställning FÖR Palestina har väl framkommit. Hamas roll har dock för mig varit lite oklar, men framgår nu mer och mer och framstår i mina ögon kunna ta Israel i hand. Bägge är ute efter att förhindra en sak med alla till buds stående meden - FRED. Verkar mer och mer som Hamas kan likställas med Tyska Rote Armée Fraktion eller Nordirländska IRA. D v s det är ett gäng rövare och banditer som gillar att döda och genom hot av allmänheten tycks uppnå deras egna syften.

Jag tror att bakom Israels regering och Hamas så finns det både judar och palestinier som inte vill annat än att få leva i lugn och ro. Folk som inte bryr sig om att p g a ren prestige kan mörda och lemlästa  folk, göra dom hemlösa, föräldralösa, barnlösa och med hot även viljelösa.

Nej, EU, USA, FN. Gå samman och gå in med fredsbevarande styrkor och frånta Hamas och Israel all makt. Ge inte till tillbaka den till dom förrän de gemensamt kan styra ett enda Israel/Palestina.

En utopi? Ja kanske. Men är inte en bra utopi ett bättre hopp än att leva i totla hopplöshet och vanmakt?

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1
2
3 4 5 6
7 8 9 10
11
12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se