Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under maj 2010

Av Pink Ozzy - 12 maj 2010 10:59

Jag har köpt en diktafon, eller Voice recorder som det står på den. Det är en pytteliten grej man håller i handen och har med sig överallt. Anledningen är att jag t e x kommer på bloggidéer som sen är borta när jag sitter framför datorn. På det här sättet kommer du få fler blogginlägg att läsa. Förhoppningen är ju att du gillar dom.

Av Pink Ozzy - 10 maj 2010 09:57

Nu kan du köpa majsbågar till småbarn även på Apoteket. Första steget till ett komersiellt Apotek där pengar går före hälsa. Att ge barn majsbågar för 450:-/kg är fel. Man säger att majsbågar är hälsosammare än annat snacks. Och när blev snacks hälsosamma om jag får fråga? Dessutom skrivs det på förpackningen om att man nästan hör hur elefanterna doppar bågarna i chocklad ( eller något liknande ). Så det skulle göra majsbågar mer nyttiga för små barn? Icke. Majsbågar innehåller 85% kolhydrater, något som inte passar små barns tänder alls. Så skippa majsbågar för er barns tänders skull.

För de är värda det.

Av Pink Ozzy - 8 maj 2010 17:34

Istället för köttbullar kan man köpa kycklingbullar. Sådär, nu har vi klarat av likheterna. Du till skillnaden. Köttbullar är mer eller mindre runda. Kycklingbullarna såg ut som om man hade tagit en varmkorv, klippt den i centimeterlånga bitar och lagt dom i lite brunt mjöl. Köttbullar, vare sig de är köpta eller hemmatillverkade så går de i regel att äta. Kycklingbullar går inte att äta. De är torra, trista och snart på intetsägande.

Så aldrig mer kycklingbullar, även om de nu ska innehålla mindre fett.

Av Pink Ozzy - 8 maj 2010 17:20

Läste just om ett par som tänkte göra sin drömresa. Tanken var att segla runt Sverige och Norge. De startade resan och kom till slut till Mo i Rana i Nordnorge där de la upp sin båt över vintern. På våren fortsatte de med båten till Narvik, ställde den på en trailer och fraktade den till Bottenviken varifrån seglatsen fortsatte. Så långt var ju allt frid och fröjd, eftersom de ju också kom hem lyckliga. MEN...Om nu inte ordet MEN fanns. Det visade sig nämligen att det finns en lag i Norge, som så vitt de själva vet aldrig används. Men den går ut på att om man låter en båt stå mer än 6 veckor i Norge samtidigt som man själv är utanför Norge i mer än 6 veckor så måste man betala moms på båtens värde. I detta fall ca 250.000:- . Har du hört något så stolligt. Jag som trodde vi svenskar skapade de stolligaste lagarna. Nix pix, återigen blir vi slagna av norrmännen med hästlängder.

Källa: www.expressen.se

Av Pink Ozzy - 8 maj 2010 13:06

Har inte du också suttit någon gång, sett tillbaka på ditt liv och undrat vad som har hänt med dina gamla flammor? Har det bra eller dåligt, Har de bar eller inte, är de tjocka eller smala, o s v. Jag har funderat på det ibland. Det skulle ju t o m kunna hända att man gick förbi dom på stan, eller t  o m såg dom på TV. Ja det är konstigt hur tankarna flyger iväg ibland. Men visst vore en träff á la Lill-Babs ganska häftigt?

Av Pink Ozzy - 8 maj 2010 13:02

Idag är det en riktig skitdag. Det har hållit på några dagar och accelererat, men idag är värsta dan. Fick öka tablettdosen och är redan uppe i 8 piller idag. Man får väl hoppas att man har stålmage. Satte mig och såg Copa de elite, som är en brasiliansk polisfilm som till stora delar utspelar sig i Rio de Janeiros Favelas. När man ser en sån film känns det skönt att bo i lugna Svedala.

Av Pink Ozzy - 7 maj 2010 14:40

Nu har jag fått ner både potatis, vitlök och Libbsticka. För att flytta ut resterande grönsaker och blommor behövs dock lite mer värme och mindre kyla nattetid. Men det kommer väl.

Av Pink Ozzy - 7 maj 2010 10:30

Just nu väntar jag på att termometern som jag nyss stoppat i marken ska visa minst 8 grader. I så fall ska potatisen och vitlöken ner i backen. Kommer dom inte ner idag får jag vänta flera dagar, eftersom det ska regna i helgen och sen ska jag till Örebro några dagar. Så det vore ju bra om jag fick ner pluggarna idag.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Gillar du vintern?
 Nej, jag hatar skiten
 Ja, jag älskar vinter och snö
 Ja, om det finns lite snö
 Ja, om det finns mycket snö
 Jag åker till värmen över vintern
 Jag är glad att vi har 4 årstider

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards