Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 maj 2010

Jag hade mina aningar

Av Pink Ozzy - 28 maj 2010 09:41

Såg "semifinalen" av Melodifestivalen igår. När Anna Bergendahl hade sjungit klart så tänkte jag att " undrar om det här går". Visst var det sprallig ibland och nästan andäktigt ibland, men det kanske var just det att låten inte hade en klar profil, utan for från ballad till lite upptempo och sen tillbaks igen. Sen sprack ju rösten flera gånger. Eller så var det tänkt att det skulle låta så, men för mig så försvann rösten några gånger och blev nästan till en viskning.

Har du förresten tänkt på att det igår bara gick ett land vidare från Västeuropa? Resten var östländer. Från den första semifinalen gick 4 västländer vidare. Till det ska läggas de 5 som alltid får vara med. Så det blir bara 10 av totalt ca 24-25 länder.

Om jag ska titta? Nja, jag slumrar nog till en stund som jag gjorde mot slutet igår.

Om jag har någon favorit? Nej, eller kanske jo, har hört den tyska och sett hur deras uttagning gått till. Så jag håller nog på henne - om jag kollar.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se