Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Det gick åt he-vete

Av Pink Ozzy - 23 maj 2010 09:25

Sportdagen igår gick käpptätt åt helvete. Först förlorade Sverige, sen Tyskland och till slut Bayern München. En helt bedrövlig dag.

Men jag tycker att en del journalister  ska ta sig någonstans. När det var mindre än en minut kvar tog BÅG en time out. Efteråt vet vi ju hur det gick. Tjeckerna fick in pucken när det återstod 7,5 sekunder. DÅ gastar dessa kloka journalister och s k experter att det var fel att ta denna time out. Hade tjeckerna inte fått in målet hade det självfallet varit helt rätt. Jag har ju sett ett antal matcher i mina dar. Och både i hockey och handboll ( som också tillämpar time out ) tar man gärna en time out för att störa motståndaren i slutet och ger de egna lite andrum. Även om jag tycker att det kanske behövs en ny tränare så är det absolut inte p g a denna match. Sverige spelade riktigt bra. Men det är ju målen som räknas.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

23 maj 2010 11:07

Jörgen Jönsson -- radions expert -- ansåg UNDER match, plus även EFTER, efter viss betänketid, att timeouten var helt motiverad.
Tror att många ser sin chans att kasta skit på BÅG nu när de har en sista chans.

Dessutom intressant att följa debatten INNAN. Sverige har ett uselt lag och skulle inte ha en chans. Då tycker jag nog att semifinal är en hygglig utdelning

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

23 maj 2010 11:28

Håller med dig smurfen. Det är så jämnt i toppen så att 4-5 lag kan vinna och kanske 8-9 komma till semin. Man ska betänka att varken finnar eller amerikanarna lyckades komma dit. Så resultatet i det stora hela går inte att klaga på. Dock kan man ha vissa synpunkter på hur vägen dit såg ut. Danmarksmatchen var ju ingen höjdare. Tjeckmatchen var dock betydligt bättre.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se