Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 23 maj 2010

Kissa offentligt

Av Pink Ozzy - 23 maj 2010 09:15

Man får inte kissa offentligt. Då blir det 800:- i böter. Ja, det är ju enkelt att säga för dom som kan hålla sig en hel dag. Men vi övriga som bara behöver titta på en kopp kaffe eller en öl för att behöva leta efter närmaste träd? Jag reser relativt ofta och har med åren utarbetat en viss taktik i fallet. Går jag i en stad så håller jag alltid koll på var närmaste WC finns. Men inte bara WC-skyltar, utan också väl skyddade platser som snåriga buskar, ödetomter och andra platser där jag inte stör någon. I utlandet är det ju dessutom så att det kan bli dyrare än 800:-. Men i Österrike lägger man bara 50 cent på disken i någon pub och så är det fritt fram att använda toan. Jag var i Prag nyligen. Då var uteserveringarna öppna. Då ger man frugan eventuella kassar och knäpper upp jackan lite ledigt. Sen går man med bestämda steg in mot toan. Är det någon som börja fråga något så går man bara på och låser in sig. Brukar funka bra.

Däremot kan jag hålla med om att det är snuskigt att göra det i t ex portgångar eller andra offentliga platser där det direkt syns. Men är det en rabatt på något lite undanskymd ställe så låter jag det bara rinna på. Ja, vad ska man göra?

 
ANNONS
 
Ingen bild

Gammelsmurfen

23 maj 2010 11:08

För att förtydliga annan blogg: jag tillhör INTE dom som kissar i portar. När jag skrev "vi män" tog jag helt osjälviskt på mig ett kollektivt ansvar

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10
11
12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se