Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Ja dessa royaliteter

Av Pink Ozzy - 22 april 2010 18:08

Stora rubriker och svarta löp. Prinsessans boyfriend har varit otrogen. Som jag skrev igår får man ju ge grabben cred för sin goda smak i alla fall. Han tar tydligen bara det snyggaste. Eller så råkar vi bara ha samma smak och han mer pengar.

Men det som fick mig att fundera var att det i en tidning stod att prinsessan och hennes kille ska gå på parterapi !!!! Ska detta behövas redan innan ett bröllop. Nja, då tycker jag väl att det är en risig start. Skulle ett par gå på terapi efter ett antal gifta år så må det väl vara . Men före giftermål.....

 
ANNONS
 
susanna55ss

susanna55ss

22 april 2010 18:21

Håller med, nog är det bedrövligt alltid... Skitstövel allaredan!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 18:47

Tack för komplimangen hos mig ;)
(jag vill absolut inte vara Maria, jag lovar att jag skojar...) Hon är skitskön men jag är nöjd med mig själv =)
Ang Jonas o "Madde" blir jag förskräckt när alla säger (mest tjejer) "hur kan han va otrogen mot henne, hon som ÄR SÅ SNYGG")
Detta är väl ett tecken om nåt att utseendet inte är allt. Önskar folk kunde fatta det.
Ha det bäst! Vi ses!

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 19:14

Sv: Jag instämmer precis, jag menade inget mot din åsikt förut utan småflickor som bloggar om det ;)
Nog 17 är det galet om dom behöver terapi INNAN bröllop? Nä...något är konstigt med det där...vi kommer nog att bli varse snart.
MEN oavsett vad han gjort mot henne osv...så önskar jag att dom fick lösa det utan medias ögon.

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se