Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Ja dessa royaliteter

Av Pink Ozzy - 22 april 2010 18:08

Stora rubriker och svarta löp. Prinsessans boyfriend har varit otrogen. Som jag skrev igår får man ju ge grabben cred för sin goda smak i alla fall. Han tar tydligen bara det snyggaste. Eller så råkar vi bara ha samma smak och han mer pengar.

Men det som fick mig att fundera var att det i en tidning stod att prinsessan och hennes kille ska gå på parterapi !!!! Ska detta behövas redan innan ett bröllop. Nja, då tycker jag väl att det är en risig start. Skulle ett par gå på terapi efter ett antal gifta år så må det väl vara . Men före giftermål.....

 
ANNONS
 
susanna55ss

susanna55ss

22 april 2010 18:21

Håller med, nog är det bedrövligt alltid... Skitstövel allaredan!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 18:47

Tack för komplimangen hos mig ;)
(jag vill absolut inte vara Maria, jag lovar att jag skojar...) Hon är skitskön men jag är nöjd med mig själv =)
Ang Jonas o "Madde" blir jag förskräckt när alla säger (mest tjejer) "hur kan han va otrogen mot henne, hon som ÄR SÅ SNYGG")
Detta är väl ett tecken om nåt att utseendet inte är allt. Önskar folk kunde fatta det.
Ha det bäst! Vi ses!

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 19:14

Sv: Jag instämmer precis, jag menade inget mot din åsikt förut utan småflickor som bloggar om det ;)
Nog 17 är det galet om dom behöver terapi INNAN bröllop? Nä...något är konstigt med det där...vi kommer nog att bli varse snart.
MEN oavsett vad han gjort mot henne osv...så önskar jag att dom fick lösa det utan medias ögon.

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 18:12

Att gå in i väggen är bland det värsta du kan göra. Jag har gjort det 4 gånger och kan säga att det räcker nu. Jag vet vad det betyder. Tyvärr tycks en och annan ?Stålman" fortsätta i samma stil och tro att hen står över alla andra , inkluderat ett ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 17:50

Han hon eller hen? Jag har varit emot annat än han och hon i många år. Men jag börjar så smått fundera fram ett alternativ. Jag vill gärna att alla idrottare utan att bli utpekade. Ett fåtal ? idrottare" pekas ut och stängs av. ?Idrottare som t ex Ju...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:43

Jag älskar flator! Nja, inte på DET viset. Jag älskar dom för det de är. Träffade 2 på olika 2 flyg. Samma par. Fick reda på en del intressanta synpunkter. För mig var det egentliga inga konstigheter, även om jag hade en del frågor. Jag vill alltid ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:25

Att gå in i väggen är bland det värsta som finns. Jag lovar. Har gjort det 4 gånger nu och förhoppningsvis det sista eftersom jag nu går i pension i förtid. Men alla ni som, liksom jag, tror att ni är übermeschen, GLÖM DET. Finns inga som klarar al...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:23

Ibland har man en massa bra bloggidéer som bara försvinner när det är dags att blogga. Men jag kommer strax på bra inlägg? ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se