Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 22 april 2010

Ja dessa royaliteter

Av Pink Ozzy - 22 april 2010 18:08

Stora rubriker och svarta löp. Prinsessans boyfriend har varit otrogen. Som jag skrev igår får man ju ge grabben cred för sin goda smak i alla fall. Han tar tydligen bara det snyggaste. Eller så råkar vi bara ha samma smak och han mer pengar.

Men det som fick mig att fundera var att det i en tidning stod att prinsessan och hennes kille ska gå på parterapi !!!! Ska detta behövas redan innan ett bröllop. Nja, då tycker jag väl att det är en risig start. Skulle ett par gå på terapi efter ett antal gifta år så må det väl vara . Men före giftermål.....

 
ANNONS
 
susanna55ss

susanna55ss

22 april 2010 18:21

Håller med, nog är det bedrövligt alltid... Skitstövel allaredan!

http://susanna55.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 18:47

Tack för komplimangen hos mig ;)
(jag vill absolut inte vara Maria, jag lovar att jag skojar...) Hon är skitskön men jag är nöjd med mig själv =)
Ang Jonas o "Madde" blir jag förskräckt när alla säger (mest tjejer) "hur kan han va otrogen mot henne, hon som ÄR SÅ SNYGG")
Detta är väl ett tecken om nåt att utseendet inte är allt. Önskar folk kunde fatta det.
Ha det bäst! Vi ses!

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

 
Dansbandsfrunn

Dansbandsfrunn

22 april 2010 19:14

Sv: Jag instämmer precis, jag menade inget mot din åsikt förut utan småflickor som bloggar om det ;)
Nog 17 är det galet om dom behöver terapi INNAN bröllop? Nä...något är konstigt med det där...vi kommer nog att bli varse snart.
MEN oavsett vad han gjort mot henne osv...så önskar jag att dom fick lösa det utan medias ögon.

http://dansbandsfrun.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se