Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Byta lag

Av Pink Ozzy - 20 april 2010 13:11

Såg en gammal inspelad Skavlan igår. En kille gick ut bland Hammarbysupportrar och frågade om de kunde tänka sig byta lag. Han t o m skulle ge dom pengar. Han måste ju vara helt körd. Jag håller med killen som sa att han först skulle byta fru innan han bytte lag. Jag håller med. Det skulle bara inte gå att hålla på t ex AIK eller Djurgården. Så t ex Djurgården- HV71 igår. Håller normalt inte på något av lagen. Är ju Bajare sen stenåldern. Men i en sådan match så håller jag på HV. Det går inte att hålla på Djurgården. Det går bara inte.

Jag är Leksing också. Anledningen är att jag höll på dom sedan jag först såg dom. T o m innan jag hade sett Bajen för första gången. Och eftersom Leksand bara har ett hockeylag och  Bajen sällan är i den översta ligan så blev det så att jag håller på båda lagen.

Jag håller på Barcelona, Bayern München, Inter, Celtic och Manchester U också. Har nästan alltid gjort det. Då kanske du frågar vad jag gör när de möts.

Nja, jag har liksom en  inbördes ordning i detta fall också. Det innebär att jag i första hand ALLTID håller på Bajen. Möter Barcelona Inter, vilket de gör ikväll så blir det Barcelona som jag hejar på. Möter Bayern ManU så blir det Bayern. O s v.

Men Bajare det har jag i blodet liksom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se