Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Byta lag

Av Pink Ozzy - 20 april 2010 13:11

Såg en gammal inspelad Skavlan igår. En kille gick ut bland Hammarbysupportrar och frågade om de kunde tänka sig byta lag. Han t o m skulle ge dom pengar. Han måste ju vara helt körd. Jag håller med killen som sa att han först skulle byta fru innan han bytte lag. Jag håller med. Det skulle bara inte gå att hålla på t ex AIK eller Djurgården. Så t ex Djurgården- HV71 igår. Håller normalt inte på något av lagen. Är ju Bajare sen stenåldern. Men i en sådan match så håller jag på HV. Det går inte att hålla på Djurgården. Det går bara inte.

Jag är Leksing också. Anledningen är att jag höll på dom sedan jag först såg dom. T o m innan jag hade sett Bajen för första gången. Och eftersom Leksand bara har ett hockeylag och  Bajen sällan är i den översta ligan så blev det så att jag håller på båda lagen.

Jag håller på Barcelona, Bayern München, Inter, Celtic och Manchester U också. Har nästan alltid gjort det. Då kanske du frågar vad jag gör när de möts.

Nja, jag har liksom en  inbördes ordning i detta fall också. Det innebär att jag i första hand ALLTID håller på Bajen. Möter Barcelona Inter, vilket de gör ikväll så blir det Barcelona som jag hejar på. Möter Bayern ManU så blir det Bayern. O s v.

Men Bajare det har jag i blodet liksom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 13 aug 10:08

Nu börjar eländet. Affischer i varje gathörn, valstugor på varje torg, halva Rapport fylld av utsagor, analyser, lögner och löften. Lagom till valdagen är man så trött så man knappt orkar ta sig till vallokalen. Men det ska jag, som alltid. Men jag...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:15

Har sedan några år följt en person i chefsposition och blir lite full i skratt. Är man Che bör man stå med bägge fötterna på jorden, vara psykisk stark och inte ha behovet att visa sin förträfflighet. Denna person har numera dryga 2000 ?vänner" på F...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 20:04

Att skjuta handikappade Erik ställer fler och fler frågetecken. Ett tag sas det att det hela berodde på att man jagade en våldsman och att detta föranledde det faktum att man tvingades skjuta en 20-årig kille med down syndrom och en plastpistol med f...

Av Pink Ozzy - Tisdag 7 aug 19:55

Tänkte skiva om skolan idag. Anledningen till det är många. Nyligen krossades ett stort antal fönster i en skola. Varför? Är det ?dom där djävla ungarna" igen? Nej, det var inte dom utan deras föräldrar som hemma vid köksbordet pratat negativt om sko...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 aug 10:22

Nu får väl alla partier ge sig ! Det är väl om ca 1 månad. Det är snustorrt i markerna. Bönderna saknar foder till djuren. Skogen brinner och skogsägarna klagar. Det fattas sjuksköterskor, lärare och poliser. Vad gör våra s k folkvalda då? Jo, man ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se