Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 april 2010

Byta lag

Av Pink Ozzy - 20 april 2010 13:11

Såg en gammal inspelad Skavlan igår. En kille gick ut bland Hammarbysupportrar och frågade om de kunde tänka sig byta lag. Han t o m skulle ge dom pengar. Han måste ju vara helt körd. Jag håller med killen som sa att han först skulle byta fru innan han bytte lag. Jag håller med. Det skulle bara inte gå att hålla på t ex AIK eller Djurgården. Så t ex Djurgården- HV71 igår. Håller normalt inte på något av lagen. Är ju Bajare sen stenåldern. Men i en sådan match så håller jag på HV. Det går inte att hålla på Djurgården. Det går bara inte.

Jag är Leksing också. Anledningen är att jag höll på dom sedan jag först såg dom. T o m innan jag hade sett Bajen för första gången. Och eftersom Leksand bara har ett hockeylag och  Bajen sällan är i den översta ligan så blev det så att jag håller på båda lagen.

Jag håller på Barcelona, Bayern München, Inter, Celtic och Manchester U också. Har nästan alltid gjort det. Då kanske du frågar vad jag gör när de möts.

Nja, jag har liksom en  inbördes ordning i detta fall också. Det innebär att jag i första hand ALLTID håller på Bajen. Möter Barcelona Inter, vilket de gör ikväll så blir det Barcelona som jag hejar på. Möter Bayern ManU så blir det Bayern. O s v.

Men Bajare det har jag i blodet liksom.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 18:12

Att gå in i väggen är bland det värsta du kan göra. Jag har gjort det 4 gånger och kan säga att det räcker nu. Jag vet vad det betyder. Tyvärr tycks en och annan ?Stålman" fortsätta i samma stil och tro att hen står över alla andra , inkluderat ett ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 17:50

Han hon eller hen? Jag har varit emot annat än han och hon i många år. Men jag börjar så smått fundera fram ett alternativ. Jag vill gärna att alla idrottare utan att bli utpekade. Ett fåtal ? idrottare" pekas ut och stängs av. ?Idrottare som t ex Ju...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:43

Jag älskar flator! Nja, inte på DET viset. Jag älskar dom för det de är. Träffade 2 på olika 2 flyg. Samma par. Fick reda på en del intressanta synpunkter. För mig var det egentliga inga konstigheter, även om jag hade en del frågor. Jag vill alltid ...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:25

Att gå in i väggen är bland det värsta som finns. Jag lovar. Har gjort det 4 gånger nu och förhoppningsvis det sista eftersom jag nu går i pension i förtid. Men alla ni som, liksom jag, tror att ni är übermeschen, GLÖM DET. Finns inga som klarar al...

Av Pink Ozzy - Söndag 27 maj 16:23

Ibland har man en massa bra bloggidéer som bara försvinner när det är dags att blogga. Men jag kommer strax på bra inlägg? ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se