Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Packat och klart

Av Pink Ozzy - 8 april 2010 13:00

Sådär, då var det packat och klart för avresan i morgon. Det ska bli skönt med en hotellvecka igen. Ibland trivs jag utmärkt att på på hotell, äta hotellfrukost, basta lite, läsa lite, slappa lite, ut och gå mycket för att se sig omkring, stanna till och ta en god öl någonstans, hitta bra lunchställen. Att bara finnas till och njuta av livet. Det är det livet borde gå ut på för fler. Men det är ju så att vissa har möjlighet att välja och andra inte. Det är ju tyvärr så att en del bara måste jobba för att få det att gå runt. Men jag har haft mina hundår. Jag har också slitit. Under 7 år hade jag t o m 2 jobb. Sista året var jag knappt hemma en dag från mars till juli. Så jag har gjort mitt jag också. Och eftersom alla män i släkten tycks dö kring de 50 så är det lika bra att njuta innan man ligger där med näsan i vädret.

 
ANNONS
 
ana

ana

8 april 2010 17:16

fy vad rolig hoppas att du får det toppen :)
kramiz

http://www.minus83kg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se