Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 8 april 2010

Där fick du Sir Ferguson

Av Pink Ozzy - 8 april 2010 10:00

I går försvann ytterligare ett engelskt lag ur Europas cuper. Skönt. Manchester U ( som jag håller på i andra sammanhang ) vann, men förlorade totalt mot Bayern München. Jag har aldrig gillat engelsk fotboll. Dessutom svagt av Ferguson att säga att det är "typiskt tyskar" att omringar domaren för att kräva en utvisning av Rafael i Manchester U. Fan, han måste ju ha sett tusentals matcher och sett att alla lag arbetar precis på samma sätt. Även ManU. Ferguson vill väl inte inbilla mig att ManU inte kräver utvisningar av andra spelare. Ferguson vill väl inte inbilla mig att ManU också fejkar när de slänger sig så fort man rör dom.

Nej, Ferguson är en riktig dålig förlorare och Bayern är "typiskt tyskt", d v s ger inte upp förrän efter slutsignalen. Det har alltid varit så. Kanske en av anledningarna till deras VM-guld. Hur många VM-guld har England föresten? Ett (1) som de fick till skänks. Den bollen var ju inte ens inne. Året var 1966. Sedan dess har inte England åstadkommit mycket i fotbollsväg. Det är bara SVT och andra svenska kanaler som genom alla år har "älskat" att visa engelsk fotboll. När ska de börja att visa fotboll från de bra nationerna. De som vinner och ligger väl framme i bra spelsystem?

Så här ser det ut

 • 2006 Italien, Frankrike, Tyskland till Semi ,  England till Kvarten
 • 2002 Brasilien, Tyskland, Turkiet,   England till Kvarten
 • 1998 Frankrike, Brasilien, Kroatien  Tyskland till Kvarten England ut i åttondelen. 
 • 1994 Brasilien Italien Sverige. Tyskland till kvarten och England inte ens med
 • 1990 Tyskland, Argentina, Italien. England  kom 4:a !
 • 1986 Argentina, Tyskland, Frankrike. England till Kvarten
 • 1982 Italien, Tyskland, Polen. England ut i andra gruppspelet
 • 1978 Argentina, Holland, Brasilien. Tyskland ut i andra gruppspelet. England inte ens med. 
 • 1974 Tyskland, Holland Polen. England inte ens med.
 • 1970 Brasilien, Italien, Tyskland. Tyskland slog ut England i kvarten.
 • 1966 England, Tyskland, Portugal. 

Så endast en gång har England kommit före Tyskland i fotbolls-VM sedan 1966 och det var som sagt efter en domartabbe. Så kom igen nu. Skönt att Viasat tagit över engelska ligan från nästa år. Jag har Canal plus och är glad att slippa skitfotbollen. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se