Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 april 2010

Lillen Eklund är död

Av Pink Ozzy - 3 april 2010 09:37

För någon dag sedan dog boxaren Lillen Eklund. Jag tänkte inte blogga om det egentligen. Men eftersom jag nu läser det jag gör i Aftonbladet skriver jag några rader. Anledningen till att jag inte skrev något tidigare var att jag inte tyckte att han var någon riktig boxare. En stor kille med glaskäke som sprang runt i ringen. Nu läser jag att Ingo hade liknande åsikter. Å andra sidan ska väl sägas att jag inte sett någon så feg boxare än vad Ingo var i en av hans matcher. Jag tror det var en OS-match. Men tillbaka till Lillen. Han var, vad man kan läsa, en otroligt snäll kille. Det var han nog säkert också. Men det kanske var det som gjorde att han inte blev något annat än Europamästare. En titel som egentligen inte säger så mycket. De bästa boxarna i tungvikt åker till USA och boxas inte om en Europatitel. Så någon stor boxare var inte Lillen. Men troligen en snäll, god och varm medmänniska.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 19:55

En ung flicka sköts i natt enligt uppgift efter kl 3. En mopedbil med 3 personer krockar med en polisbil för att de inte respekterade väjningsplikten. En av ungdomarna dog. Man kan sörja och tycka synd om folk hur mycket man vill, men seriöst, vad ...

Av Pink Ozzy - Söndag 2 aug 15:54

Ibland är det bara så. Eländigt. Luften är ... eländig. Lusten är ...usel. Man bara hoppas att dan ska gå över så man får ny luft och mer lust och att eländet försvinner. ...

Av Pink Ozzy - Lördag 1 aug 13:55

Tre ryska systrar dödade sin får som låste in dom, misshandlade dom, behandlade dom som slavar och utsatte dom för sexuellt våld. Nu riskerar dom 20 års fängelse. Helt fel. De borde få en medalj istället för att de gjorde sig av med aset. Hoppas rä...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 12:28

Att en 24 åring MMA-fighter, Anton Turkalj från Göteborg säger sig bli större än Zlatan. Måste väl betraktas som göteborsk humor. Eller så förstår han dig inte på fotboll. Hur många utövare finns det i hans viktklass i världen? Inte många. Inför lörd...

Av Pink Ozzy - Fredag 31 juli 10:50

Jag tror inte man ka träna sig till att bli bäst i världen, men det är en del i det hela. Gör det första måste du ha anlag och rätt gener. Du bör ha rätt kroppsbyggnad. Här finns det dock ett lysande undantag. Stefan Holm. Med hans längd ska det ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9
10
11
12
13
14
15
16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< April 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se