Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2010

Av Pink Ozzy - 7 mars 2010 09:18

Ser på Vasaloppet. Detta magnifika spektakel av energiurladdning. Helt fantastiskt. Själv har jag drömt om att starta någon gång, men det har stannat vid en dröm. Jag skulle för det första vara alldeles för otålig för att stå i en lång kö i första backen. Och för att få starta längre fram har jag aldrig haft kapaciteten. Men det är kul att titta på. Det är nog enda gången på året som vi äter frukost i vardagsrummet.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 7 mars 2010 09:13

Det var ju ett rätt bra startfält ändå, nu när man hört låtarna en gång till. Men tyvärr var ju Pernilla Wahlgren en av de som gick vidare. Fanns flera låtar jag hellre sett gå vidare. Men jag får trösta mig med att jag vann över Aftonbladets tippare med 3-1 om vilka som skulle vidare från kvarten. Missade bara Pernilla. Men att Pain o S skulle gå vidare var kanske ett önsketänkande. Nu gick Jessica vidare till finalen, vilket jag hoppades på. En mycket bra låt tycker jag. Även om jag sett bättre finalfält så verkar det bli rät hyggligt och framförallt ovisst. Finns ju 5-6 låtar som kan vinna. Men jag undrar om det inte blir Darin. Delvis beroende på att han nog är SMSande tjejers favorit.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 6 mars 2010 09:54

Nej nu får Maud sluta snacka om Rut. Jag har inte lust att betala för att någon rik knös inte orkar gå ut med hunden. OK, om det är en pensionär som av någon anledning inte klarar att gå ut med hunden under en period, men då löser dom det i regel på annat sätt ( grannar, vänner mm ) . Klarar jag inte att gå ut med hunden dagligen ska jag inte ha hund. Kan jag inte köra bil så ska jag inte ha bil. Eller ska nästa Rutavdrag gälla privatchaufförer också?

Nej, det här är bara ett fult sätt att sänka skatten för dom rika. Sen försöker Maud få till riktiga snyfthistorier om pensionärer som får ökad livsglädje eller barnfamiljer som kan äta billigare på restaurang. Det är ju bara för att lura folk. Maud försöker lura dom som hon vill ha röster av. Fy fan!!!

Är det inte bättre att alla betalar samma moms? På så sätt blir det ju rättvist och det kommer in skattepengar. Men här leker man med folks avundsjuka, d v s att vissa jobbar svart. Och? Det kommer ju på Mauds vis inte in mer skattepengar bara för att hon gör tjänsterna vita.

Låt dig inte luras av denna varg i fårakläder! 

Av Pink Ozzy - 6 mars 2010 09:35

Jaha, då var det dags för "andra chansen". Tippade för mig själv igår när jag såg vilka som skulle vara med. Redan i grundomgången tippade jag fel segrare i samtliga fall. Ja, tippade och tippade. Det var väl mer ett önsketänkande.

Alcazar är för tjatiga, Pernilla för fjantig, Pauline för omogen, Pain of Salvaition udda men bra, Kalle och Orsa spelmän helt sköna typer och bra låt, Crucified Barbara för udda och dåliga, Neo för 80-tal.

Nej, Jessica Andersson borde självklart vinna. En kanonlåt. Detta år har hon dessutom klätt sig bättre än året då hon kom ut i blåa trosor ( eller vad det nu skulle vara ). Jag hoppas på henne.  Så nu får vi se om jag är lika dålig som vanligt på att tippa. Som  du kanske märkte skrev jag inget föra veckan. Var ju bara en låt som var bra....och den vann.

Av Pink Ozzy - 6 mars 2010 09:31

Ser tendenser till samma fenomen på bloggen som förra våren. Så fort solen visar sig från sin bästa sida så minskar läsandet på bloggen. Ser at jag bara har hälften så många läsare just nu mot "vanliga" vinterdagar. Men jag förstår det. Själv är jag också ute mest hela dagen. Vem kan låta bli?

Av Pink Ozzy - 5 mars 2010 16:09

Det var så skönt på en av våra altaner så vi fikade ute på eftermiddagen. Det var nästan spökligt tyst. Vet inte var alla människor är idag. Satt ute i nästan 2 timmar och lästa vidare på Mankells kinesen.

Tänk så fina dagar det finns ändå.

Av Pink Ozzy - 5 mars 2010 15:57

Nu startar "Sveriges värsta bilförare" på fyran. Denna gång klarade jag nästan 30 minuter innan jag stängde av. Vilket djävla skitprogram. Här tävlar ett antal personer i att vara Sveriges värsta bilförare. Men de nötter som godkänt dom här en gång. Man borde ju omgående dra in licensen för de dessa "bilförare" kört upp för samt dra in körkortet för knäppgökarna som kallar sig "bilförare" tills dom lärt sig något. Dessutom ska de självklart betala alla böter de får under programmet.

Av Pink Ozzy - 5 mars 2010 12:17

Jag fattar inte vad Aftonbladet håller på med.

På nättidningens "Löp" står det:


EXKLUSIVT

 

Viskar grova

 

könsord åt

 

assistenten


Läser man vidare och tittar på tillhörande film så säger Alex Schulman

”Fixa kaffe, f***jävel”. till en kvinlig kolega. Av någon anledning tycks Alex Schulman och Aftonbladet tycka det vara humor. 

Vad säger det om Alex Schulman och om Aftonbladet?

 

Vad är det för kvinnosyn Aftonbladet har

 

numera.

Visst, det är fullt tillåtet att vara kul, men plump och kvinnoförnedrande är något helt annat.

 Be om ursäkt båda två! 


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se