Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2010

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 15:41

Ser just att  Beatrice Ask vill skicka färgade kuvert till sexköpare. Ja, vad ska man säga? Själv har jag aldrig använd mig av sådana tjänster eftersom a.) jag har det bra som jag har det och b.) inte vet hur fnasken ser ut.

Jag har bott i Stockholm och gått i Stockholm, men aldrig sett några, även om andra sagt till mig att de fanns överallt. Men det kanske saknades intresse från min sida, vad vet jag.

Men jag har sett fnasken i Berlin. Vi kom in till stan sent på kvällen och där stod de lite varstans med lackkläder kort-kort och höga stövlar.  En annan gång var när vi passerade den tysk-tjeckiska gränsen. Där sa guiden att vi inte skulle stanna den närmaste milen in på tjeckisk mark eftersom vi då skulle bli invaderade av horor. Och så fort vi passerade den tjeckiska gränsen stod tjejerna på rad. Hundratals. Ibland med armlängds avstånd ( som man fick lära sig i lumpen ). Ja, sen var det en gång som jag och en jobbarkompis var på mässa i Paris. Vi gick mitt på dagen uppför Rue Pigall och blev frågade flera gånger om vi inte skulle följa med in. Den ena tjejen såg mer nedgången ut än den andra. Hur fan kan man vara så sextokig att man vill hoppa i säng med någon som ser ut på detta viset.

Ja, det är för sorgligt.

I sammanhanget kan också nämnas att jag i tidningen i morse såg en liten notis om att de skulle sätta 21% skatt ( i s f 6 % ) på något de i folkmun kallar "runkbox". Jag har sett det på någon amerikansk film någon gång. En tjej dansar på någon slags scen och killarna sitter runt i små bås och kikar in via ett litet hål. Fy fan vad äckligt det måste vara. Tänk vad som finns på dessa väggar. Äckel, äckel, äckel.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 14:58

Kollade mitt konto igår och ser att det kommit in 30300:- som jag inte har en aning av var de kommer ifrån. Jag ringde Nordea och de kollade och kollade i säkert 15 minuter, utan att komma fram till något resultat.

- Ja det är väl bara att avvakta om du får en avisering, sa hon jag pratade med, jag kan inte se var pengarna kommer ifrån.

Så, tack ska du ha som tänker på mig och ger mig 30 lax.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 14:48

Efter några mejl och blogginläggande så visade sig den ruttnande släktgrenen från sin räta sida och det visade sig att mina misstankar var tyvärr befogade. Man ville inte bli vänner och sluta fred. Det enda man var ute efter var att behålla en snygg fasad utåt och få komma på diverse tillställningar mm. Men därav blir nu inget. Under överskådlig framtid kommer jag inte att befinna mig på samma plats som dom. Nu går jag också ett steg längre, vilket jag inte gjort tidigare, och säger att jag inte med blida ögon kan se att de som håller av mig har någon ögon eller öronkontakt med dessa personer.

Yngsta dottern har läst allt som försiggått de senaste dagarna så även frugan. Dottern kommenterade det hela till mig. Hon är ingen som går i mina ledband, utan säger alltid till alla vad hon tycker. Hon har det av mig, vilket jag egentligen inte ska vara så stolt över. Hur som helst så sa hon att de ( den ruttnande släktgrenen ) har fel. Frugan tycker även hon att jag inte gjort något annat fel än att kanske kommenterat det hela. Nu ser även hon vilka människor det är vi har att göra med.

Ja nog har man träffat på kufar i sina dag, men de här är  med på topp 5-listan.

Men nu är nog långbänken över för lång, lång tid.

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 10:08

När jag var liten, kring 1960, så hade vi två rum och kök och en (1) radio. Vi var fyra personer i familjen då. Nu är vi två och har 6 rum och kök och

En radio i badrummet,

en på gästtoan,

en i sovrummet,

en i det rum jag nu sitter i,

en i vardagsrummet, en i gästrummet,

en i ett annat rum på övre planet,

en i garaget och

en stereo med 4 högtalare i förrådet.

Dessutom har jag radio i min Ipod och ytterligare en i resväskan ifall man ska ut och resa. Jag kan också få in radio i datorn och från TV:n´s paraboler. Fan det är ju helt sjukt. Men så är jag också en person som nästan inte kan vara utan musik.

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 10:01

Råkade igår se på trean, vilket inte är så ofta. Det var två killar, förmodligen bögar och sambor. Den ene pratade mest engelska och den andre svenska. Förstår inte riktigt varför, eftersom den ene tydligen har bott i Sverige i 17 år. Men det kanske hör till imagen. Hur som helst så besökte de något som de ansåg var "Sveriges fulaste hem". OK, jag skulle själv aldrig kunna ha det på det sättet. Men det var ju rent och snyggt. På tok för mycket prylar, dockor och tingel-tangel, men allt stod fint på sina platser.

Nu kommer dessa 2 juveler in och ojar sig först en bra stund, river sen ut det hela och, men hjälp av diverse yrkesfolk, så gör de om hela rummet.

Resultatet? Annorlunda och kanske lite mer i min smak. Men att kalla något för "Sveriges fulaste" är ju en bedömningssak, eller ännu bättre en smaksak. Kan inte folk få bo som de vill?

Men tänk så mycket man kan göra TV-program av nuförtiden.

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 09:33

För några dagar sedan trodde man att våren aldrig skulle komma. Men oj vad det rinner ute. Det tycks inte heller finnas någon tjäle, eftersom vattnet bara försvinner. I takrännorna porlar det som värsta vårfloden.

Tyvärr drar mina tomater iväg, så jag måste plantera om dom igen och flytta upp dom till övervåningen. Där har vi bara 14-16 grader just av den anledningen att vi vårdar våra växter där ett tag på våren. I går visade sig 4 melonplantor också. Dessutom såg jag i morse att ett frö jag tog med från Lanzarote har tagit sig. Det var en rosliknande klätterväxt som fanns på hotellet. Jag brukar alltid ta med mig frön från olika länder. Sätter dom dock i regel inte ut i rabatterna utan i krukor. De flesta klarar ändå inte vintern.

Så det blir nog en vår och sommar även i år. Förra året denna dag hittade vi de första tussilagon. Det lär nog dröja lite i år.

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 09:28

Fick igår ett nytt körkort och ett nytt pass. Båda hade gått ut. De gamla ville man ju gärna visa upp. T o m på Systembolaget frågade jag om de inte ville se en ID-handling. M a o såg jag rätt skaplig ut på korten. Går man ännu längre tillbaka var det faktiskt ännu bättre, om jag får säga det själv. Min passion i unga år var inte moppe utan tjejer. Hade liksom större tur med tjejer än med moppar. Hur som helst så ville jag som sagt visa mitt gamla pass och mitt gamla körkort. Men nu lär dom ju få fråga två gånger innan jag visar upp dessa gräsliga foton. Jag ser mer ut som ett...Ja, päron, eller kanske en padda. Fan vad 10 år gör mycket i min ålder....

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 09:26

Läser i morgontidningen att Nordkoreas finansminister ( eller något ditåt ) har blivit arkebuserad. Anledning: Hans reform hade inte avsedd verkan. Tänk dig lille Anders. Hade du bott i Nordkorea hade din hårtofs kanske legat 6 feet under ground.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se