Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2010

Av Pink Ozzy - 27 mars 2010 13:27

Såg igår hur det har gått till i Bjästa, som igår låg i både Västernorrland som Ångermanland beroende på vilken kanal man kollade på. Hur som helst så var det tydligen så att en kille förgrep sig på en tjej genom att rulla skinn och spruta satsen i hennes ansikte. Men hallå! Killen var 15 år. Var får de allt ifrån? Han gjorde tydligen ytterligare en våldtäkt på en annan tjej strax efter.  OK, bara det var ju en händelse i sig som är fördjävligt.

Men det som nästan är värre är att ungarna på skolan "höll på" killen och det bildades t o m en Facebookgrupp MOT tjejen som fick 4000 medlemmar. Nu vet jag att jag gjorde rätt som gick ur Facebook.

Tydligen var det i stort sätt 1 ( en ) tjej som stöttade den våldtagna tjejen och hon heter Amanda Ögren. All heder och respekt för denna tjej och hennes mod.

Nu har dock opinionen vänt och alla tycks ha förstått att det var killen som hade fel INTE tjejen som kallas för "Linnea" i spalterna.

 Men hur är vi människor funtade? Hur i he-vete kan 4000 idioter gå med i en grupp mot en våldtagen tjej? Jag begriper inte det. Gör du?

ANNONS
Av Pink Ozzy - 27 mars 2010 13:23

Armen är betydligt bättre, om än inte bra. Men som sagt, på bättringsvägen. Det gjorde att jag planterade om tomater, Libbsticka, paprika och spetspaprika i två timmar. Skönt att det är klart... för denna gång.

Sen igår ser det också ut att ordna sig med släkten. Jag har visserligen hoppats på det tidigare, men nu kanske det äntligen blir sanning. Vi får se.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 26 mars 2010 15:27

Kollade min deklaration på nätet eftersom jag inte fått någon i pappersform än. Blev lite chockad. Det var nästan 100 laxar i retur. Nåja, jag ska dra bort lite för skatt på aktievinter under förra året, men det räcker nog en stund i varje fall. Jag får väl tacka min förre arbetsgivare som inte kunde räkna rätt. Jag sa ju från början att det måste bli ca 70 laxar. Men fira måste man, så jag köpte en semla idag. Den var kanongod.


Av Pink Ozzy - 26 mars 2010 15:17

En sexåring och en fyraåring sitter på övervåningen i sovrummet. Sexåringen säger "Vet du, jag tror det är dags för oss att börja svära." Fyraåringen nickar och håller med. Sexåringen fortsätter "När vi går ner och äter frukost tänker jag säga något med helvete och du kan säga något med fan."
 
Fyraåringen håller entusiastiskt med. När modern kommer in i köket och frågar sexåringen vad han vill ha till frukost svarar han "Men för helvete morsan, du vet ju att jag vill ha Havrefras och mjölk!"

 
SMACK! Han flyger ut ur stolen, snubblar omkring i köket, ner på golvet, och sedan upp på övervåningen som en raket, gråtandes medan hans mor förföljer honom och slår honom i rumpan för varje steg han tar. Hans mor låser rummet och skriker "Du kan stanna där tills du har vett nog och jag släpper ut dig igen!"

 
Hon går sedan ner igen, tittar strängt på fyraåringen och frågar honom "Nå, vad vill DU ha till frukost då, min unge man?"
 
 
"Jag vet inte" svarade han "men du kan ge dig fan på att det inte är Havrefras i alla fall!"

Av Pink Ozzy - 26 mars 2010 15:11

Vaknade kl 5 med en otrolig smärta i vänster arm efter kortisonsprutan igår. Har under dagen tagit ett antal piller för att dämpa det hela, och det börjar att lätta lite. Var också i kommunens huvudsäte för att handla och hämta ut lite pengar o s v. Jag var bl a på Bokhandeln. Man fick en plastpåse som man fick fylla med reaböcker. En kasse skulle kosta 200:- . Jag sa att det var en liten kasse. Då svarar kassörskan att det brukar få plats så många böcker att man tjänade 30-50% på reapriset. Ha ha. När jag var klar hade jag fått in böcker för ett reapris av 860:- . DÄR snackar jag om fynd!

Av Pink Ozzy - 25 mars 2010 18:28

 En lien annorlunda kärleksförklaring. Här sjungen av gruppen "Hellre än bra". Men kanske denna än ingen alls.

Av Pink Ozzy - 25 mars 2010 18:15

Nu har ja tagit sprutan. Den kändes inte så som alla sa. Åkte hem, åt en bit och somnade sedan i fåtöljen.när jag vaknade hade jag dock jäkligt ont i armen. Men det lovade ju läkaren mer eller mindre att jag skulle få ha inatt. Grattis!

Av Pink Ozzy - 25 mars 2010 09:51

Som Benjamin Franklin sa:

I vin finns kunskap, I öl finns frihet, I vatten finns bakterier. I flera noggrannt kontrollerade forskningar har vetenskapsmän demonstrerat att om vi dricker 1 liter vatten om dagen, så har vi efter ett år fått i oss mer än 1kg Escherichia coli (E coli) bakterier.

Med andra ord har vi konsumerat 1kg bajs.

Den risken finns inte när vi dricker vin & öl (eller tequila, gin, rom, whiskey eller annan alkohol) detta för att alkohol måste genomgå en reningsprocess bestående av kokning och filtrering av alla bakterier.

Kom ihåg:

Vatten = Bajs

Vin = Hälsa

Därför är det bättre att dricka vin och prata nonsens, än att dricka vatten och bli fylld med skit. Du behöver inte tacka mig för denna värdefulla information, jag ger den som en service till alla:)

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se