Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under mars 2010

Av Pink Ozzy - 3 mars 2010 09:38

Nu har det varit ett helt gäng riktiga skitdagar. Inget jobb, gnälliga grannar, ont i armen, skit i knoppen. T o m på träningen igår blev jag knappt svettig. Orkade helt enkelt inte. OK, delvis beror det också på att jag inte använde armarna igår p g a musarmen, men ändå.

Det riktigt suger just nu.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 2 mars 2010 10:29

Ja, förutom en massa förstörelse och elända så har Richard Gross, geofysiker på Nasa sagt till nyhetsbyrån Bloomberg att jordens dygn hade förkortats med cirka 1,26 mikrosekunder (miljondelar av sekunder). Han hade t o m ett namn på "fenomenet": konttåkningsfenomenet. Frågar någon mig så är det mer hjärnsläppsfenomenet.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 2 mars 2010 10:15

Jag har fått brev från Transportstyrelsen ( fd Vägverket ) om att jag måste in med ny bild för mitt förkort går ut. Nu visar sig att posten har tagit 10 dagar på sig att leverera brevet, så nu har mitt körkort gått ut sedan några dagar. Jag ringde till Transportstyrelsen. Där fick jag höra att det inte var några problem att fortsätta köra bil tills jag fått det nya körkortet.

- Det är bara att du ta med dig annan ID-handling som pass, sa tjejen jag pratade med.

- Ja men vad bra, sa jag och la på.

Men när jag hade lagt på kom jag ju på att jag hade lämnat in passet eftersom det hade gått sönder. Det ska jag få om några dagar. Och den tjejen på polisen sa:

- Det är bara att du ta med dig en ID-handlig, som körkort till exempel....

Så frågan är hur jag får ut mina grejer nu? Det ska bli spännande.Av Pink Ozzy - 1 mars 2010 09:33

OS är slut och medaljerna är fördelade. Sverige kom sjua, vilket jag tycker är ett mycket bra resultat. Samtidigt funderar jag över hur det kommer sig att Sverige plötsligt tar så många medaljer i längdåkning och att stornationer i längd som Finland och Ryssland är så långt efter? Vad har Wada ( dopningskontrollanter ) betytt för dessa spel? Har Sverige hittat en superdrog att dopa sig med eller har vissa nationer fått kalla fötter?

Om man tar det uppifrån och ner så....

 1. Kanada, inte mycket att säga om. Ett land med massor av snö och is och dessutom hemmanation.
 2. Tyskland, alltid med i toppen både sommar som vinter.
 3. USA, inte konstigt egentligen med så mycket folk och möjligheter till snö. Men å andra sidan har ju en del sommaridrottare dopat sig genom åren.
 4. Norge, tänk att detta lilla land kan få fram så många bra vinteridrottare. Imponerande. Men Hockey kan de inte spela.
 5. Sydkorea, ja tar man bort shorttrack så har dom inte mycket att komma med. De tog ju 8 av sina 14 medaljer i denna gren.
 6. Schweiz, Inget konstigt egentligen. Ett alpland som har mycket snö och backar får alltid fram idrottare, speciellt när det finns rika sponsorer.  
 7. Sverige, Ca 9 miljoner invånare slår de flesta nationer med fler invånare och lika bra miljömöjligheter. Av med hatten
 8. Kina, egentligen märkligt att ett så stort land med stora isvidder inte är bättre. De tog 5 guld varav 4 i shorttrack.
 9. Österrike, är nog inte så glada över att inte kommit lite bättre. 
 10. Holland, vad vore landet utan sina skridskor? 7 av 8 medaljer togs i dessa grenar.
 11. Ryssland, jag bara undrar hur det kommer sig att de har fallit tillbaka så mycket.......?
 12. Frankrike. Har en del alper, men är, med tanke på folkmängd,  av någon anledning inte speciellt bra varken sommar eller vinter.
 13. Australien, Häftigt
 14. Tjeckien
 15. Polen
 16. Italien, borde väl kunna liga lite högre
 17. Slovakien
 18. Vitryssland
 19. Storbritanien, Ja man kan ju inte träna i regn och dimma
 20. Japan
 21. Slovenien
 22. Kroatien
 23. Lettland
 24. Finland, vad(a) har hänt?
 25. Kazakstan
 26. Estland

Så inte ens om man lägger ihop Ryssland, Vitryssland, Lettland, Kazakstan,  Lettand och bildar forna Sovjet så passerar man Sverige. Jag låter andra bedöma detta faktum.

Och var är Danmark? Äh, jag bara skojar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se