Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Att hänga ut sexköpare

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 15:41

Ser just att  Beatrice Ask vill skicka färgade kuvert till sexköpare. Ja, vad ska man säga? Själv har jag aldrig använd mig av sådana tjänster eftersom a.) jag har det bra som jag har det och b.) inte vet hur fnasken ser ut.

Jag har bott i Stockholm och gått i Stockholm, men aldrig sett några, även om andra sagt till mig att de fanns överallt. Men det kanske saknades intresse från min sida, vad vet jag.

Men jag har sett fnasken i Berlin. Vi kom in till stan sent på kvällen och där stod de lite varstans med lackkläder kort-kort och höga stövlar.  En annan gång var när vi passerade den tysk-tjeckiska gränsen. Där sa guiden att vi inte skulle stanna den närmaste milen in på tjeckisk mark eftersom vi då skulle bli invaderade av horor. Och så fort vi passerade den tjeckiska gränsen stod tjejerna på rad. Hundratals. Ibland med armlängds avstånd ( som man fick lära sig i lumpen ). Ja, sen var det en gång som jag och en jobbarkompis var på mässa i Paris. Vi gick mitt på dagen uppför Rue Pigall och blev frågade flera gånger om vi inte skulle följa med in. Den ena tjejen såg mer nedgången ut än den andra. Hur fan kan man vara så sextokig att man vill hoppa i säng med någon som ser ut på detta viset.

Ja, det är för sorgligt.

I sammanhanget kan också nämnas att jag i tidningen i morse såg en liten notis om att de skulle sätta 21% skatt ( i s f 6 % ) på något de i folkmun kallar "runkbox". Jag har sett det på någon amerikansk film någon gång. En tjej dansar på någon slags scen och killarna sitter runt i små bås och kikar in via ett litet hål. Fy fan vad äckligt det måste vara. Tänk vad som finns på dessa väggar. Äckel, äckel, äckel.

 
ANNONS
 
Tant Grön

Tant Grön

20 mars 2010 07:04

Jadu, Ozzy... det är svårt att förstå sånt man inte begriper sig på! Men helt klart finns det många som är beredda till vad som helst för sex. Obegripligt men sant.

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se