Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 mars 2010

Den eviga långbänken kanske är slut nu

Av Pink Ozzy - 19 mars 2010 14:48

Efter några mejl och blogginläggande så visade sig den ruttnande släktgrenen från sin räta sida och det visade sig att mina misstankar var tyvärr befogade. Man ville inte bli vänner och sluta fred. Det enda man var ute efter var att behålla en snygg fasad utåt och få komma på diverse tillställningar mm. Men därav blir nu inget. Under överskådlig framtid kommer jag inte att befinna mig på samma plats som dom. Nu går jag också ett steg längre, vilket jag inte gjort tidigare, och säger att jag inte med blida ögon kan se att de som håller av mig har någon ögon eller öronkontakt med dessa personer.

Yngsta dottern har läst allt som försiggått de senaste dagarna så även frugan. Dottern kommenterade det hela till mig. Hon är ingen som går i mina ledband, utan säger alltid till alla vad hon tycker. Hon har det av mig, vilket jag egentligen inte ska vara så stolt över. Hur som helst så sa hon att de ( den ruttnande släktgrenen ) har fel. Frugan tycker även hon att jag inte gjort något annat fel än att kanske kommenterat det hela. Nu ser även hon vilka människor det är vi har att göra med.

Ja nog har man träffat på kufar i sina dag, men de här är  med på topp 5-listan.

Men nu är nog långbänken över för lång, lång tid.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se