Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 mars 2010

Ett riktigt nereläge

Av Pink Ozzy - 9 mars 2010 15:01

Fan vad det känns jobbigt. Anledningen är många. Att t ex inte ha något arbete att gå till börjar bli påfrestande. Inte för pengarnas skull, utan för att jag saknar det dagliga arbetet. Sen kommer jag i stort sätt bara i ett enda par byxor, vilket jag idag rådde bot på genom att köpa 3 nya. Sen har jag en ganska jobbig granne som klagar så fort det hasar ner lite snö från mitt tak på hennes. Ja en del har stora problem. Hon sa det inte personligen, utan skickade ett mejl. Tänkte nästan skicka tillbaka ett med texten" Det brukar kunna göra det på vintern". Men jag sket i det. Sen kommer min ohängde svåger med familj till svärmor i helgen. Efter förra höstens bråk så har vi beslutat att hålla oss undan. Jag hade beslutat sedan ycket länge. Sen sa frugan härom dagen att hon helst skulle vilja åka någonstans över helgen. Men det var lite försent påtänkt. Hörde igår att yngsta dottern inte heller vill träffa dom efter allt som har varit. Heder åt henne att ha en egen åsikt och följa den. Men så har hon ju pappas envishet.

Så varje sak för sig går att klara, men allt på en gång gör att mitt hjärta och hjärna går i spinn. Även om en del kanske tycker att jag varken har hjärta eller hjärna.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22
23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Mars 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se