Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2010

Av Pink Ozzy - 18 februari 2010 11:25

Hörde i morse att vårt ca 50 cm tjocka snötäcke ska plussas på med ytterligare 70 innan helgen är slut. OK, jag gillar snö, men på något sätt kan det väl räcka nu. Är det ingen däruppe som tänker på att allt ska smälta bort så småningom, vilket säkert kommer att ge bekymmer för en och annan?

Har förresten sått tomater, paprika och Lejongap. Käns lite konstigt med så mycket snö.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 18 februari 2010 11:15

Återigen har regeringen ljugit. Denna gång har man ljugit för alla som utförsäkrats av sjukförsäkringen. De får, tvärtemot vad som utlovades, mindre i plånboken nu än innan de utförsäkrades. Samtidigt vill regeringen minska än mer på fastighetsskatten. Det är ett hån mot alla sjuka. Ett hån som jag hoppas alla tänker på vid nästa val.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 18 februari 2010 11:07

Nu har Rickard Olsson "lyckats" igen. För något år sedan sa han i TV att han mer eller mindre hatade tyskar. Nu slår han ner på Anna Wahlgren i TV. Är det inte dags att SVT sätter honom på ett arkivjobb. Som programledare har man ju ett ansvar, något som Rickard inte tycks ha förstått.

Av Pink Ozzy - 18 februari 2010 10:54

Här gnäller vi så snart OS ska gå till lite udda länder ( utan attnämna några ). Så får då Kanada OS som ska vara ett riktigt I-land. Vad händer? De mest enkla sakerna blir fatalt fel. Här några exempel som jag sett och i vilken grad de borde kunna/får förekomma.

  1. En av stolparna vid invigningen går inte upp - Är väl ingen katastrof, men penibelt.
  2. Majdic faller ner i en grop intill ett träd - Får bara inte ske. 
  3. En rodelåkare faller in i en pelare - Får bara inte ske.
  4. ACO släpps inte iväg i tid i skidskytte - Skandal
  5. En manlig åkare i skidskytte släpps över 30 sekunder för tidigt - Skandal
  6.  En fuktionär var i backen när en åkare var på  väg ner - Får bara inte ske
  7. En kvinlig åkare faller ( vilket kan hända ) men kanar efter en stund över ett gupp och flyger ytterligare minst 1,5 till 2 meter upp i luften - Får bara inte ske
  8. Dålig grafik i skidskytte och skidor - Dåliga programmerare
  9. I curlig så visar en grafik vem som ska slå första stenen och en annan vem som ska slå sista. Var är konsekvensen? - Dåliga förberedelser
  10. Störtloppsbacken var för ojämn och därför farlig - Okunskap av arrangörerna och farligt för åkarna. Se Anja t ex. 

 Och då har det inte ens gått en vecka. Hur ska det sluta? Nej, det hade kanske varit bättre att lägga OS i Nepal eller Kurdistan. Det kan ju inte bli sämre.

Av Pink Ozzy - 16 februari 2010 15:47

Var på Röda korset idag. De hade 50% på alla böcker och tidningar. Så en pocketbok kostar 2,50 och en tidning 0,50. Så det blev 2 hela årgångar av Vetenskapens värld och ett gäng böcker för totalt 153:-

Nu ska jag kolla alla bokreakataloger på nätet för att se vad jag ska köpa därifrån om 9 dagar. Alltid en av årets höjdpunkter tycker jag.

Av Pink Ozzy - 16 februari 2010 15:42

Har nu äntligen fått grejerna att göra det jag vill. Så nu har jag en TV med inbyggd Boxer där jag kan se de fria kanalerna.

Sen har jag en Canal Digitalbox som visar en massa kanaler från 1:an till 100:an höll jag på att säga.

Sen har jag slängt ut min gamla analoga Astrabox och ersatt den med min gamla digitala box. Så nu kan jag se flera 100 kanaler på Astra. Bl a lite roligt, så visar dom Kaniarieöarnas egen kanal.

I de två digitala boxarna har jag en inspelningsbar hårddisk. Utöver det har jag en DVD-spelare med ytterligare en hårddisk.

Och alltihopa kan jag enkelt hantera genom ett gäng fjärrkontroller.

F-n jag kommer ihåg när vi hade 1 svartvit kanal...

Av Pink Ozzy - 15 februari 2010 16:07

Ja är det inte otroligt. Nu sextrakasseras även skådisar. Har för ett antal år sedan hört samma sak om tjejer som vill få roller i Hollywood.

Själv gjorde jag för ett drygt år precis tvärtom. Jag nochalerade min chefs chef när hon gjorde vissa antydningar. Det kom inte så långt som att hon ens tog i mig, men hon ställde sig bredvid mig vid fikabordet och slängde blickar under ett kort tag. Tills hon märkte att hon hade hamnat helt fel. Då vände hon allt mot mig istället och låssades som att det var jag som var intresserad av henne. Jag bara skrattade och sa rakt i ansiktet på henne framför personalchefen ( tillika hennes kompis ) att hon är en stor skenhelig lögnerska. Sen hade vi överläggningar i en dryg vecka om jag kunde tänka mig att sluta med ett avgångsvederlag. Självklart gjorde jag det. Har fått betalt motsvarande ett drygt år, sitter nu som arbetssökande och har det ganska bra. Fast jag efter snart 1,5 år inte fått något arbete är jag nöjd att jag fick säga det till henne. Min chef hade jag ju tidigare kallat för nitlott, så då förstår du kanske vilket gäng vi hade fått som chefer. Ska kanske tillägga att de vi hade dessförinnan under många år var kanonbra.

Sensmoralen kan väl sägas vara att säg alltid vad du tycker och låt dig inte hunsas av inkompetenta chefer som fått sina tjänster genom att färga tungan brun....

PS: Sextrakassera ingen! Varken på jobbet eller någon annanstans.

Av Pink Ozzy - 15 februari 2010 16:05

Tänk att jag har fått musarm! Ja, nu är det inte som du kanske tror. D v s om du har samma humor som jag....

Men bara för att du kaske har denna humor ska du få en fräckis här som jag fick per mejl nyss:

EN FLINTSKALLIG MAN TAR UPP EN BLIND HORA.
NÄR HAN KRYPER NED MELLAN LÅREN FÖR ATT KYSSA MUSEN FINGRAR HON PÅ DET KALA HUVUDET O SÄGER:
- DEN DÄR KÖR DU IN JÄÄÄVLIGT SAKTA DU..!!!

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se