Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2010

Av Pink Ozzy - 20 februari 2010 09:46

Undrens tid är inte förbi. Andra kvinnliga medaljen i längdåkning i samma OS. Vad beror det på? Enda förklaringen jag har är kanske att dopingkontrollerna börjar få verkan. Var var t es finnskor och ryskor igår? Jag bara undrar.

Grattis Anna Haag. Du gav oss en trevlig kväll och hesa stämband.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 20 februari 2010 09:33

När jag för många år flyttade hit såg jag en dag i tidningen att min gamle klasslärare också flyttat neråt här. Han bodde ca 17 km härifrån. Jag har många gånger tänkt ringa honom och boka in ett besök, men aldrig kommit mig för. Det är bara några veckor sen jag senast hade de tankarna.

Nu är det dock tyvärr försent. Hans dödsannons stod i tidningen idag.

Du Brallan vet vem det är. Jag tror hanbad dig dra ur klassrummet en gång.

Man ska inte skjuta upp till morgondagen det man kan göra idag. Så är det bara.


RIP

Fredrik

ANNONS
Av Pink Ozzy - 20 februari 2010 09:31

Är det någon som kan hjälpa mig. Har under 15 minuter letat var man lägger in en bild på t ex sig själv i presentationen. Men jag kan inte hitta var man gör det. Håller på att bli tokig.

Av Pink Ozzy - 19 februari 2010 11:04

Hörde just av min dotter, som jobbar på vår ICA att en kille hade fått kicken. Han hade gått till chefen/ägaren och begärt påökt. Inte för att han var duktig, snabb eller så, utan för att han var kille!!!!

Chefen gav honom 2 alternativ. Att ta tillbaka det han sagt eller att packa sina grejer och dra. Han valde alternativ 2. Det var bra, för det jobbar många duktiga kvinnor där som klarar jobbet minst lika bra som en snorvalp till kille.

För att ingen ska missförstå det hela så skrivs den här bloggen av en man som aldrig skulle acceptera att få mer betalt bara för att jag var man.

Av Pink Ozzy - 19 februari 2010 11:04

Hörde just av min dotter, som jobbar på vår ICA att en kille hade fått kicken. Han hade gått till chefen/ägaren och begärt påökt. Inte för att han var duktig, snabb eller så, utan för att han var kille!!!!

Chefen gav honom 2 alternativ. Att ta tillbaka det han sagt eller att packa sina grejer och dra. Han valde alternativ 2. Det var bra, frö det jobbar många duktiga kvinnor där som klarar jobbet minst lika bra som en snorvalp till kille.

För att ingen ska missförstå det hela så skrivs den här bloggen av en man som aldrig skulle acceptera att få mer betalt bara för att jag var man.

Av Pink Ozzy - 19 februari 2010 10:56

Satt här vid datorn och hör plötsligt ett brak. Tittar ut och ser en stor plog som har kört sönder staketet på framsidan. Jag gick ut och frågade om han hade körkort. Sen skrev jag upp namn mm så de får komma tillbaka på våren och laga staketet. Fanns liksom ingen anledning att blir arg eller så. Det kan ju hända med all denna snö. Staketet var ju lite risig så det är bra att denna del lagas.

Av Pink Ozzy - 19 februari 2010 10:25

Nu måste TV4 upp till bevis. Själv tittar jag inte längre på Lets dance. Det var halvroligt första säsongen, men sen räckte det för min del.

Nu framkommer det TV4 skulle ha lovat Anna Anka 95000:-/avsnitt samt en garanterad plats i finalen. Om detta är sant så undrar man ju hur mycket annat som fuskas fram i dessa dokusåpor.

Men nu gäller det at TV4 är ärliga och talar om allt. Det kommer ju fram förr eller senare ändå.

Av Pink Ozzy - 19 februari 2010 09:53

Jag har inte skrivit så mycket om OS, eftersom tidningarna ju är fulla av det. Men jag har en reflektion. Björn Ferry och Anja Pärson är var vi i södra sverige kallar för riktiga surnorrlänningar. Envisa som f-n. En del har också vinnarskallar, som t ex dessa två och Ingmar Stenmark. De andra vill visserligen också vinna, men jag tror de saknar någon gen. Det räcker inte att ge 99,9%. Det blir 2,4 sekunder på 40 minuters skidåkning. Eller 0,11 sekunder på en Superkombination, vilket ju kan betyda en och annan placering. Men det är just den sista tiondelen som vinnarskallarna har. Att som Anja bli trea dagen efter att hon blivit blåslagen efter en 60-meters flygtur är en bragd. Har själv fallit ordentligt en gång och åkte inte mer på hela vintern. Inte för att jag bröt något utan för att jag inte hade Anjas vinnarskalle.

Får se om det finns flera vinnarskallar under resten av OS.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se