Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under februari 2010

Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 12:16

Ett gäng grabbar spenderade helgen med att planera inför nästa gemensamma golf resa.

2 dagar före kompisarna skulle resa så säger Daniels fru ifrån och talar om att han
inte får följa med.

Daniels vänner blir ganska irriterade, men vad kan de göra.

2 dagar senare så anländer kompisarna till golfbanan och ser att Danne redan checkat
in, varit på driving rangen och höll nu på att träna puttning

Vad i helvete säger kompisarna, hur länge har du varit här och hur gjorde du för att
övertala din fru att du skulle få åka.

Jag har varit här sedan igår! Jag satt i min fåtölj framför Tv:n då min fru smög upp
bakom mig och höll sina händer för mina ögon och sa gissa vem?

Jag tog bort hennes händer och såg att hon hade köpt ett nytt genomskinligt nattlinne.

Hon tog min hand och drog med mig till sovrummet. I sovrummet hade hon tänt minst 2
dussin ljus och spritt ut rosor över hela sovrummet. På sängen hade hon lagt ett rep
och ett par handbojor!

Hon beordrade mig att sätta på henne handbojorna och binda fast henne i sängen,
sedan sa hon
" Gör vad du vill " ...........
Och här är jag !!!!!

ANNONS
Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 11:11

Såg på Tv igår kväll att folk hade skrivit till SVT och på diverse bloggar att Sveriges tredjeman i skyttestafetten borde lynchas och en massa annat. Vad fan håller ni på med? Ska ni supa en fredagskväll och titta på sport så sluta dricka när ni börjar bli aggressiva. Det är ju alltid så i ett OS att några gör det bättre än förväntat och några lite sämre. Jag tycker att fjärdeplatsen var bra. Sverige har just inga bra placeringar i stafett innan OS, så sluta klaga eller träna och tävla själv. Eller är det så att ni alltid presterar 100% på ert eget jobb? Varje dag? Varje minut? Nej det är ju som vanligt mest käften som går på er.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 11:05

Jag var på en ställe igår och köpte kanin. En hel kanin,  nästan 1 kg kaninlever, ett drygt kg kaninvingar, kaninkorv, lammkorv och sprätthönsägg.

Idag ska jag tillaga kaninragu. Det ska bli enormt gott. Många har väl aldrig ätit kanin, men förr var det mycket vanligt. Min farsa hade kaniner som vi åt. Morsans andre man sköt harar och vi åt dom också. Det är egentligen inget konstigt med det. Lite som kyckling fast mycket godare. Allt jag köpte gick på 3-400 kr. Ska du äta det ute så är det ytterst få restauranger som har det. Operakällaren har tydligen kanin till och från till den "lilla" kostnaden av 5-600:- per portion. Så det är ju inte att tänka på. Men vill du prova en gång så gör det på de kanariska öarna. Där är det både gott och billigt.

Av Pink Ozzy - 26 februari 2010 09:22

Idag ska jag söka ett nytt jobb. Får se vad det ger. Sen ska jag köpa kanin.

Men inte för att ha i bur, utan i grytan. Det finns bara ett ställe på en 10-mils

radie som säljer slaktade kaniner. Så det gäller att passa på när man åker förbi.

Du kanske tycker det är äckligt eller taskigt, men jag växte upp med att farsan

hade kaniner för att slakta och äta. Senare har jag vid nästan varje resa till de

Kanariska öarna ätit kanin i någon form. Det är mycket gott. Man kan steka, grilla eller ha dom i gryta eller stuvning. Kanongott! Hata mig inte för det. Du äter säkert gris, kyckling, fisk och ko, eller?


Av Pink Ozzy - 25 februari 2010 15:39

Är helt slut. Började med Sverige- Slovakien på TV kl 6 i morse. Sen sökte jag jobb, vilket tog dryga 2 timmar plus restid. Sen var jag på bokrea och köpte det jag inte bar beställt från Adlibris. Var också hos polisen för att reklamera mitt pass och vandlade i diverse affärer. Så nu vill jag ha det lygnt resten av dagen.

Hur det gick med jobbet? Jo tack, det kan nog bli något, men troligen backar jag ur. Det kändes inte helt rätt. Men vi får väl se...

Av Pink Ozzy - 24 februari 2010 19:34

I morgon ska jag titta på ett jobb och likaså på fredag. Kanske blir det något av det hela. Fick ett nej via mejl idag. Men jag sitter ju inte i sjön. Som tur är. Seciellt denna vinter då man behöver skotta var och varannan dag.

Av Pink Ozzy - 23 februari 2010 09:27

Hör på radion och ser på TV att ett antal personer låssas vara poliser och går in till de äldre för att låssas hjälpa dom att skriva ner ( eller vad de nu gör ) deras värdesaker. Sen tar de med sig allt och säger att de ska till stationen för att fotas ( eller vad de nu säger ). Därefter ser de äldre aldrig mer sina smycken.

Jag säger bara en sak:

Er fega djävlar. Är ni så djävla fega så ni måste ge er på de gamla som en gång har fött er och sett till att vi har det Sverige vi har idag? Fy fan!

Av Pink Ozzy - 22 februari 2010 15:39

Har just kommit hem från en kortare tripp på 8 mil. Både motorväg, ladsväg och stadstrafik. Vad som slår mig är hur bra de har plogat, trots att det snöade som f-n för bara något dygn sedan och trots att termometern kröp ner en bit under minus 20 grader.

Så först blev jag förvånad över alla som klagar på snöskottningen.  Men sedan förstod jag. Det finns en massa döskallar i trafiken som inte hittat gaspedalen, utan antingen är ute på sightseeing eller skiträdda för att komma åt snön på sidorna.

Men jag har ett gott råd till er: HÅLL ER HEMMA ! Det är ni som orsakar olyckor, köer och en massa andra problem. Visst ska man ta snö och is med största respekt, men man behöver väl inte överdriva.....


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se