Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Nu är OS snart slut

Av Pink Ozzy - 28 februari 2010 12:13

börjar dra ihop sig till avslut. I stort sett bara 5-milen kvar. Hur tycker du det har gått? Svara på omröstningen till höger.

Själv tycker jag svenskarna har skött sig överlag bra. Några riktiga missar som det kvinnliga skidskyttet, men istället kliver Ferry fram och ordnar ett guld. Så besvikelserna har mer än väl balanserats av det positiva, även om jag just nu inte riktigt kan smälta Tre Kronors debackel. Tycker också att alla "nya" sporter på bräda har varit en skuffelse. Men vi har ju Kalla, Curlingtjejer, Längdåkarna som alla gjorde sitt bästa. Eller?

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

28 februari 2010 21:11

Man kan som tittare/sportintresserad alltid ÖNSKA sig en massa medaljer. Som sportjournalist KRÄVER man detta.
11 medaljer blev det väl. Tycker jag är helt OK

Visst, med lite flyt hade det blivit 4-5 till men det ÄR inte bara att åka och hämta.

Finns i så fall fler länder som har "floppat" och säkert är missnöjda. Österrike/Italien i alpina grenarna. Canada i damcurlingen. Northug startade i 6 grenar och hade säkert förväntat sig fler medaljer. Norska herrarna på nordiska skidgrenarna....

3:-... Tja Canada hade 3-0 som blev 3-2 och Slovakien var bara ett stolpskott och ett öppet mål från förlängning. Slovakien vann över Ryssland...

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se