Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Jag tror jag blir tokig på min granne

Av Pink Ozzy - 28 februari 2010 09:18

Bredvid mig bor en kvinna på lite drygt 40 och ganska manhaftig tillsammans med sin mamma som tidigare ägt kåken. Jag la om mitt tak för några år sedan. Efter första vintern med det nya taket krävde hon att jag satte ett snöskydd på taket eftersom hon ansåg att taket var så glatt att snön hamnade på hennes garageinfart. Som du förstår så hänger mitt hus delvis ihop med hennes garage. Därför satte jag ett snöhinder på den delen av taket där det inte fanns något garage under.

Nu, när det för första gången på 30 år blir mer än 20 cm snö kräver hon att jag också sätter det på garagedelen av taket.

Men där går väl gränsen. Det gör ju inget om det kommer snö på garagetaket. Snart ska jag väl sätta ett jätteparaply över hennes hus också.

Till saken kan sägas att, när hennes pappa levde, de byggde en pool för ca 15-20 år sedan. Pumpen satte de direkt vid tomtgränsen med ett evigt brummande av elmotorn, vilket ofta gjorde trädgårdsbesök helt omöjligt. Trots många påstötningar gjordes inget åt detta förrän han dog och dottern tog över huset.

Ja, så är livet ibland. En kompis till mig brukar säga att man ska ha så långt till närmaste granne så att man kan gå ut och pissa utan att någon ser det. Ligger något i det.

 
ANNONS
 
fru-glad

fru-glad

28 februari 2010 09:57

Jag förstår precis hur du känner.Jag skulle vilja bo i en
liten stuga i skogen.Våran granne under oss i ett hyreshus
har spelat hög basmusik till kl.3 i natt.Och det händer var
o varannan natt.Läs gärna på min blogg, vad jag vill göra
med honom. TREVLIG SÖNDAG önskar fru glad

http://fru-glad.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se