Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 28 februari 2010

Jag tror jag blir tokig på min granne

Av Pink Ozzy - 28 februari 2010 09:18

Bredvid mig bor en kvinna på lite drygt 40 och ganska manhaftig tillsammans med sin mamma som tidigare ägt kåken. Jag la om mitt tak för några år sedan. Efter första vintern med det nya taket krävde hon att jag satte ett snöskydd på taket eftersom hon ansåg att taket var så glatt att snön hamnade på hennes garageinfart. Som du förstår så hänger mitt hus delvis ihop med hennes garage. Därför satte jag ett snöhinder på den delen av taket där det inte fanns något garage under.

Nu, när det för första gången på 30 år blir mer än 20 cm snö kräver hon att jag också sätter det på garagedelen av taket.

Men där går väl gränsen. Det gör ju inget om det kommer snö på garagetaket. Snart ska jag väl sätta ett jätteparaply över hennes hus också.

Till saken kan sägas att, när hennes pappa levde, de byggde en pool för ca 15-20 år sedan. Pumpen satte de direkt vid tomtgränsen med ett evigt brummande av elmotorn, vilket ofta gjorde trädgårdsbesök helt omöjligt. Trots många påstötningar gjordes inget åt detta förrän han dog och dottern tog över huset.

Ja, så är livet ibland. En kompis till mig brukar säga att man ska ha så långt till närmaste granne så att man kan gå ut och pissa utan att någon ser det. Ligger något i det.

 
ANNONS
 
fru-glad

fru-glad

28 februari 2010 09:57

Jag förstår precis hur du känner.Jag skulle vilja bo i en
liten stuga i skogen.Våran granne under oss i ett hyreshus
har spelat hög basmusik till kl.3 i natt.Och det händer var
o varannan natt.Läs gärna på min blogg, vad jag vill göra
med honom. TREVLIG SÖNDAG önskar fru glad

http://fru-glad.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se