Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Teliareklamen går i graven

Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 15:08

Nu ska "Teliafamiljen inte användas i Telias reklam framöver. Anledningen är att "dottern" i familjen blivit gravid. Hade det funnits några smarta reklammakare samt några smartingar på Telia så hade de passat på att vidga sina annonskampanier och i stället använt sig av den gravida tjejen. Men så smarta var de tydligen inte.

 
ANNONS
 
Karin Nordlund

Karin Nordlund

1 mars 2010 10:19

Hej!
Vi har haft Teliafamiljen som koncept i tv i mer än sex år och vi är stolta över vad Teliafamiljen gjort för vår affär och vårt varumärke. Men vi behöver utveckla vår kommunikation och är det dags att förnya oss och ta nästa steg. Att dottern i familjen är gravid har ingenting att göra med att vi nu väljer att gå vidare med ett nytt reklamkoncept.
Om du vill se vår nya reklamkampanj kan du göra det på http://www.youtube.com/watch?v=SQsN9XL5wbY.
Mvh
Karin Nordlund, Informationsansvarig Telia Kundrelationer

http://www.telia.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se