Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Parkeringsmarodörer

Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 14:42

Börjar snart bli trött på parkeringsmarodörerna. Först åker jag på 300 riksdaler i böter för att jag stått på rätt plats, men min parkeringsskiva åkt ner i sätet. Några veckor senare, d v s i fredags står jag på exakt samma plats, d v s utanför vår vårdcentral. Jag satt kvar i bilen, med parkeringsskivan satt på rätt klockslag,  under tiden frugan var på behandling. Jag kunde gått in och fikat i cafeterian, men föredrar att sitta i bilen, läsa tidningen eller en bok och se folk komma och gå till vårdcentralen.

Vad händer????

Jo, det kommer en tjej i 25-årsåldern med en unge i en slags plasthandväska och ber mig att flytta bilen.

- Varför då?

- Du sitter ju bara där. Du kan ju stå där borta. Pekar samtidigt åt ett håll

- Du, där får jag inte stå det är vändplan där och lite längre fram är det cykel och gångväg.

- Stå nån annanstans då och lämna den här parkeringen åt oss som behöver den.

- ?????????????????????????

" Oss som behöver den?" De som behöver en plats i närheten har väl handicaptillstånd. Jag kan då inte se att denna parkering gäller förstånds andicapade ( förlåt ni som är riktigt förståndshandikcpade ) som bär på ett barn.

För att du ska förstå hela inlägget kanske jag ska tillägga att det dessutom fanns det gott om parkeringar ca 50 meter bort och att lilla fröken inte på något sätt frågat mig ifall jag kanske var utan ben, hade ryggskott, hur länge jag stått där o s v.

Ska man gnälla och skälla ska man nog tänka sig för dessförinnan.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:16

Nu ska tydligen Stockholms sjuksköterskor som håller på med coronapatienter jobba 48 timmar och få 120% mer i lön. Kanonbra. Inte nog med att man tar vara deras kunskap 8 timmar mer per vecka utan även att de får ordentligt betalt för slitet och risk...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 20:02

Vi har jobbat som svin hela vårt liv. Nåja, nästan hela vårt liv. Numera är vi pensionärer. Och så kom Corona. Vad händer? Jo, vi som slitit hela vårt liv får ta av våra besparingar när en liten pension inte räcker. Men de som röker mm och dessut...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:39


Blir förbannad på folk i Mariefred. Men det är nog lika illa på många andra orter. Kliver ut en bil och ser att en äldre dam likaledes kliver ur sin bil. Jag säger åt henne att... " Men här får nog inte lilla damen stå". Hon ser sig omkring och tac...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 13:34

Ser mer och mer avtryck av coronaviruset. Nej, jag ingen som haft Corona, men en massa förkylningar hit och dit. Var på apoteket och där ville man inte ens t i mitt körkort utan bad mig att vänta det åt hennes håll. På ICA har man tejpat linjer ...

Av Pink Ozzy - Fredag 3 april 10:15

Coronan sprider sig och vi är oroliga. Vi sådana tillfällen ställer Sverige upp bakom sin stadsminister. Sossarna gick fram med drygt 5 %. Inte så konstigt egentligen. Folk har börjat tänka igen. Löfvén gör dessutom ett bra jobb och tar inte ut sväng...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se