Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 27 februari 2010

Ja, tänk så det kan gå

Av Pink Ozzy - 27 februari 2010 12:19

Två kvinnor i himlen.
>
> Första kvinnan:
> Hej. Jag heter Sandra.
>
> Andra kvinnan:
> Hej. Jag heter Sylvia. Hur dog du?
>
> Sandra:
> Jag frös ihjäl.
>
> Sylvia:
> Vad hemskt!
>
> Sandra:
> Det var inte så ruskigt. Efter att ha skakat av köld, blev jag
> varm och sömnig, och slutligen dog en fridfull död. Hur dog du?
>
> Sylvia:
> Jag dog i en massiv hjärtattack. Jag misstänkte att min man
> var otrogen, så jag kom hem tidigare för att överraska honom i sovrummet.
> Men, istället fann jag honom sittande ensam, och tittade på TV.
>
> Sandra:
> Så, vad hände?
>
> Sylvia:
> Jag var helt övertygad att det fanns en annan kvinna i huset.
> Jag letade i alla rum, under sängar, garderober och i garaget.
> När jag letat intensivt och inte hittat någon kvinna, var jag så slut,
> att jag fick en hjärtattack och dog.
>
> Sandra:
> Vad synd att du inte tittade i frysen, då hade vi båda varit i livet!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 29 mars 19:58

På tok för sent reagerade Trump när viruset startade. Nu är det nästan försent och kommer att sluta med minst 100.000 döda. Det är Trumps fel, men ändå får han höga opinionssiffror. Är amerikanen verkligen så dum så han låter sig luras av entimmes p...

Av Pink Ozzy - Söndag 29 mars 10:18

I dessa coronatider är ju tanken att man i möjligaste mån håller sig hemma och t o m avstår från festande med vänner och bekanta. Men så har vi ju 08-orna. De tycks ju ha en motståndskraft utöver det vanliga. Tror dom. Hur som helst så ska tydli...

Av Pink Ozzy - Lördag 28 mars 09:50

Idag måste jag bara få tacka alla inom sjukvården. I första hand de som jobbar med coronapatienter men även alla som inte utför sitt ordinarie jobb utan som nu hoppar in för att stötta sjukvården på olika sätt. Jag vill också tacka alla som står i k...

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel. Honung och kamomill Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det. För bästa smak Vem ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 18:58

Äntligen! Sol och varmt. Innebar en dag på tomten och i rabatterna. I morgon tänkte jag tvätta alla fönster till pensionärskuvösen och ställa i ordning den för sommaren. Blir det tid över finns det gott om jobb i trädgårdslandet och andra ställen p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se