Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 20 februari 2010

Anna Anka har öppnat truten igen

Av Pink Ozzy - 20 februari 2010 10:13

Enligt Expressen så har Ankan landat i Sverige. Resan har tagit ett dyng, vilket väl kan anses snabbt för att vara en anka. Nu säger hon att hon gärna tar en svensk man som sin näste, bara han är rik.

Hon säger vidare att, och jag citerar "- Alla bara kastar sig runt mig. Man kan välja och vraka rätt mycket. Men jag har sagt att jag inte är den som hoppar på första bästa tåg.

Får man fråga vad det är för korkade män som har en så dålig smak och så dåligt omdöme. Ja de har i s f inte bara dålig smak och uselt omdöme utan de tycks ju ha mycket pengar också.

Ja ja, jag bara ler åt det hela.

 
ANNONS
 
ana

ana

20 februari 2010 11:22

haha inte för att vara rå men vem fan vill ha ett spån som Anka. Hon är jo bara kul att skratta åt, jag brukar inte vara så taskigt men ärligt tala så är där inte många rätt i hennes miniatyr hjärna ;)

http://minus83kg.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16
17
18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se