Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Vilken försäkringsidioti

Av Pink Ozzy - 14 januari 2010 11:43

Vad är det som regeringen har beslutat om egentligen? Det verkar ju vara rena vansinnet. Folk som är sjuka ska anmäla sig till arbetsförmedligen och de ska då avgöra personens möjlighet till arbete. Detta ska tydligen pågå i 3 månader per person. Eb arbetsförmedling som redan nu har fullt upp och inte hinner med. Och vad har de för kompetens som inte läkarna besitter?

Sedan tycks det vara så att om någon kan jobba i 2 timmar per dag får man ingen sjukpenning för resterande tid, utan ska söka passande jobb för resterande 6 timmarna. Sådant kan bara fysik friska (?) men hjärndöda politiker komma på.

Nej, se först till att de som redan söker jobb får ett sådant innan ni jagar ut sjuka människor på arbetsmarknaden och ett än mer psykiskt påfrestande liv.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

14 januari 2010 12:54

Iofs tror jag att det är speciella personer -- missförstå inte "speciella" ;-) -- som håller på med "rehabbiten" på af. Alltså inte helt ordinarie som har oss vanliga arbetslösa att ta hand om. Utan en grupp som BARA har dessa. Om jag förstått min fru rätt.
Det är väl tänkt att de "sjuka"/"arbetssökande" skall testas i samarbete med försäkringskassan för att se om det klaras ett arbete. SÅ är det i alla fall för frun!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:17

Vill du ha en bra tomattips i dessa odlingsdagar? Många ställer sina små plantor lite mörkt, vilket resulterar i långa och veka stjälkar. Men det kan också vara bra. Ta en mjölkförpackning och klipp av toppen. Ta en vass kniv och gör några Jack längs...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:05

Postnord bluffar om Kinapaketen. Man säger sig ta 75 kronor för att dra in momsen till staten. Nu har tusentals paket skickats tillbaka. Småsaker som kanske skulle bringa in 1 krona eller mindre till staten. Dessutom vet de ju inte värdet av försände...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 10:13

Nu får en del föräldrar precis som de vill. Vissa skolor sätter in vakter och det lär bli fler. Eleverna sköter sig inte och lärarna har fråntagits all makt, men har trots det det fulla ansvaret att utbilda. Men inte bara utbilda, de ska, enligt mång...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 09:51

Världen är i oro. En utrensning av den syriska presidenten fick abrupt avbrytas när IS startade sitt krig mot allt och alla. Nu, när andra länder hjälpt till, börjar idioten att förgifta sitt eget folk igen. Trump, som jag än när tycker är en stor pa...

Av Pink Ozzy - Onsdag 11 april 09:40

Jag följde en tråd på Facebook och blev både förvånad och förbannad. I vår omgivning händer det dagligen saker där våra barn är involverade. Slagsmål, stöld, förstörelse, uppkäftighet och liknande. När jag följde tråden var svaren nästan alltid att s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se