Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 14 januari 2010

Vilken försäkringsidioti

Av Pink Ozzy - 14 januari 2010 11:43

Vad är det som regeringen har beslutat om egentligen? Det verkar ju vara rena vansinnet. Folk som är sjuka ska anmäla sig till arbetsförmedligen och de ska då avgöra personens möjlighet till arbete. Detta ska tydligen pågå i 3 månader per person. Eb arbetsförmedling som redan nu har fullt upp och inte hinner med. Och vad har de för kompetens som inte läkarna besitter?

Sedan tycks det vara så att om någon kan jobba i 2 timmar per dag får man ingen sjukpenning för resterande tid, utan ska söka passande jobb för resterande 6 timmarna. Sådant kan bara fysik friska (?) men hjärndöda politiker komma på.

Nej, se först till att de som redan söker jobb får ett sådant innan ni jagar ut sjuka människor på arbetsmarknaden och ett än mer psykiskt påfrestande liv.

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

14 januari 2010 12:54

Iofs tror jag att det är speciella personer -- missförstå inte "speciella" ;-) -- som håller på med "rehabbiten" på af. Alltså inte helt ordinarie som har oss vanliga arbetslösa att ta hand om. Utan en grupp som BARA har dessa. Om jag förstått min fru rätt.
Det är väl tänkt att de "sjuka"/"arbetssökande" skall testas i samarbete med försäkringskassan för att se om det klaras ett arbete. SÅ är det i alla fall för frun!

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 19:40

Jag kan inte släppa det jag läste om på Twitter igår mellan #robertovacchi och nån mer. Med tanke på de synpunkter som Vacchi framförde har jag några andra sporter som han säkert skulle lovordar. ? Speedway med en halv kurva med kullersten eller as...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 juli 09:12

Följde en tråd på Twitter där Roberto Vacchi, kommentator på Eurosport och nån kille inte var överens om bansträckningen igår. Ju längre jag läste ju mer förbannad blev jag. Jag såg själv etappen till stora delar och undrade vad dom höll på med. På g...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:34

Valet närmar sig. Många vet vad de ska rösta på av gammal vana. Många vet vad de INTE ska rösta på. Dels p g a ideologi och dels p g a bl hat mot andra partier. Många röstar på sin ideologi och inget annat Många röstar på ett parti p g a avun...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 juli 16:10

Finalen närmar sig och trots kroaterna illdåd på 60 och 70-talet håller jag på dom i finalen. Anledningen är flera. De är de underdog. Brukar hålla på dom. Kroaterna har på ett fantastiskt sätt rest sig ur kriget och det finns knappt ett mer nationa...

Av Pink Ozzy - Fredag 6 juli 10:05

Fotbolls-VM i full gång och ni som läst mina tidigare inlägg har nog lagt märke till hur fel jag hade. Nästan inget har slagit in och de tilltänkta mästarna är redan borta. Iniesta, Ronaldo, Müller, Messi och många fler får se resten av VM i sina va...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se