Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Senaste omröstningen

Av Pink Ozzy - 13 januari 2010 12:14

Den senaste omröstningen var ju mer en fråga för män. Jag tror inte så många kvinnor röstade. Så det var ju ingen bra omröstning. Ska försöka hitta en mer neutral omröstning. Här är dock resultatet av den senaste:

Vem skulle du kunna tänka dig leva med?
Anna Anka  
  10 %
Anna Skipper  
  13.3 %
Blossom Taitom  
  0 %
Lady Gaga  
  10 %
Demi Moore  
  13.3 %
Carola  
  0 %
Agnes  
  0 %
Paris Hilton  
  0 %
Angelina Jolie  
  3.3 %
Shania Twain  
  13.3 %
Mariette ( från Idol )  
  26.7 %
min fru/fästmö ( d v s din egen )  
  6.7 %
Annan ( skicka gärna info om vem jag glömt)  
  3.3 %

Totalt har 30 personer röstat.
Omröstningen startade 2009-12-26 15:57


Ja, som ni ser var det Mariette från Idol som vann. Skönt att Paris Hilton och Carola inte fick några röster, tycker jag. Men vilka 3 röstade på Ankan? Ja, Kalle Anka är ju en, men de andra 2? Att ingen röstade på Blossom förresten. Hon ser ju bra ut. Hur som helst så är det här resultatet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:21

Tittar du på Hollywoodfruar? Du säger väl nej som alla andra fast du tittar ändå. Själv tittar jag samtidigt som jag spelar på paddan. Det som förvånar mig mest är att kärringarna inte själva vet hur mycket vi skrattar ÅT dom. Jag tänker så här... A...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:13

Jag var ju sjukskriven ett bra tag innan jag pensionerade mig, men nu börjar jag så sakta slappna av, få rutiner och må bättre. Det tog några månader och tar säkert några månader till innan jag helt känner mig som en pensionär, men jag är på väg. D...

Av Pink Ozzy - Söndag 14 okt 10:08

Nu har lille Kristersson lekt klart. Han kände sig som en statsminister, han ville ju så gärna vara statsminister, men han är bara den lille Kristersson som inte lyckats bilda en regering. Vad nu? Jo, för Sveriges del hoppas jag att Sossarna får möj...

Av Pink Ozzy - Torsdag 27 sept 11:45

Nu har det gått en tid och vi är inte närmare en regering än för 2 veckor sedan. När ska de olika partierna kliva upp ur skyttegravarna och börja snacka? Det kan inte vara svårt om viljan finns. Men Lövet och Kd-fröken har ju klart deklarerat sina st...

Av Pink Ozzy - Lördag 15 sept 11:12

Har under flera år haft problem som gjorde att jag de senaste 2 åren inte kunnat jobba överhuvudtaget. Jag började räkna på vad jag fick i sjukersättning och vad jag skullefå i pension och såg att det blev dubbelt upp. Jag blir ju inte friskare bara ...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se