Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Senaste omröstningen

Av Pink Ozzy - 13 januari 2010 12:14

Den senaste omröstningen var ju mer en fråga för män. Jag tror inte så många kvinnor röstade. Så det var ju ingen bra omröstning. Ska försöka hitta en mer neutral omröstning. Här är dock resultatet av den senaste:

Vem skulle du kunna tänka dig leva med?
Anna Anka  
  10 %
Anna Skipper  
  13.3 %
Blossom Taitom  
  0 %
Lady Gaga  
  10 %
Demi Moore  
  13.3 %
Carola  
  0 %
Agnes  
  0 %
Paris Hilton  
  0 %
Angelina Jolie  
  3.3 %
Shania Twain  
  13.3 %
Mariette ( från Idol )  
  26.7 %
min fru/fästmö ( d v s din egen )  
  6.7 %
Annan ( skicka gärna info om vem jag glömt)  
  3.3 %

Totalt har 30 personer röstat.
Omröstningen startade 2009-12-26 15:57


Ja, som ni ser var det Mariette från Idol som vann. Skönt att Paris Hilton och Carola inte fick några röster, tycker jag. Men vilka 3 röstade på Ankan? Ja, Kalle Anka är ju en, men de andra 2? Att ingen röstade på Blossom förresten. Hon ser ju bra ut. Hur som helst så är det här resultatet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se