Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Hur länge till orkar jag?

Av Pink Ozzy - 13 januari 2010 09:41


Ibland undrar jag hur länge till jag ska orka. Just nu griper depressionen om mig som en våt dimma en februarinatt. Det börjar bli tröttsamt att vara utan jobb och det börjar gå mig på nerverna att delar av släkten bråkar. Igår började frugan läsa alla dessa mejl som skickat mellan mig och hennes bror och svägerska. Efter någon timme kom hon in gråtandes. Tänk om allt detta hade varit ogjort? Men nu är det som det är och verkar så bestå, tyvärr.

 

Gick och tittade i medicinskåpet igår och såg att jag hade både lugnande och sömntabletter så det skulle kunna sänka ett helt regemente för evigt. Ibland har man lust att bara ta ett stort glas vatten och blanda till en ”för evigt”-sövande mix.

 

Det enda som håller mig vi liv just nu är min egen familj. D v s min fru, mina barn och barnbarn. Sen är det också skönt att svärmor bor i byn numera och tycks trivas efter svärfars bortgång. Så de jag vill ha nära mig finns ju här. Med några undantag. Sen kan jag alltid ringa mina gamla arbetskamrater om de inte hinner före. Men just nu känns bara allt så in i helvete trist, eländigt, tråkigt, ledsamt.   

 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

13 januari 2010 09:58

Jobbsökarcoachning kanske.... ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

13 januari 2010 12:13

Ja du gammelsmurfen. Jag vet faktiskt inte vad de kan tillföra i detta fall. Men jag ska överväga det framöver.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elin

13 januari 2010 13:18

pussar och kramar från oss!!!!

 
Ingen bild

brallan

13 januari 2010 14:08

Ucsh och fy, vad jobbigt, men du vet att jag "håller" på dig
;-) Gör inget dumt nu, bara för att det finns idioter/obetänksamma/ryggradslösa personer i världen. Det är de inte värda. Tänk på den stundande semester´n i stället med allt härligt som väntar...
Kram

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2010 14:50

Som nån sa: det är bara att bryta ihop å komma igen!! ;o)

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

 
ana

ana

13 januari 2010 16:38

Nä du kämpar på för du är bättre än så!
kramiz

http://www.minus83kg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kicki

14 januari 2010 20:10

Vännen, vet precis hur jäkla trött man kan bli.Man tror aldrig man kommer att hämta sej igen, men man gör det. Men får ta den tid det tar. Har själv tänkt tankar om evigt sovande...då kom en underbar person och stötte mej utan att han visste om det. Så vännen, det finns underbara människor och jag skriver till en just nu:) Va nu riktigt rädd om dej vännen. Kramisar/Kicki.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:17

Vill du ha en bra tomattips i dessa odlingsdagar? Många ställer sina små plantor lite mörkt, vilket resulterar i långa och veka stjälkar. Men det kan också vara bra. Ta en mjölkförpackning och klipp av toppen. Ta en vass kniv och gör några Jack längs...

Av Pink Ozzy - Måndag 16 april 10:05

Postnord bluffar om Kinapaketen. Man säger sig ta 75 kronor för att dra in momsen till staten. Nu har tusentals paket skickats tillbaka. Småsaker som kanske skulle bringa in 1 krona eller mindre till staten. Dessutom vet de ju inte värdet av försände...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 10:13

Nu får en del föräldrar precis som de vill. Vissa skolor sätter in vakter och det lär bli fler. Eleverna sköter sig inte och lärarna har fråntagits all makt, men har trots det det fulla ansvaret att utbilda. Men inte bara utbilda, de ska, enligt mång...

Av Pink Ozzy - Torsdag 12 april 09:51

Världen är i oro. En utrensning av den syriska presidenten fick abrupt avbrytas när IS startade sitt krig mot allt och alla. Nu, när andra länder hjälpt till, börjar idioten att förgifta sitt eget folk igen. Trump, som jag än när tycker är en stor pa...

Av Pink Ozzy - Onsdag 11 april 09:40

Jag följde en tråd på Facebook och blev både förvånad och förbannad. I vår omgivning händer det dagligen saker där våra barn är involverade. Slagsmål, stöld, förstörelse, uppkäftighet och liknande. När jag följde tråden var svaren nästan alltid att s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se