Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 januari 2010

Hur länge till orkar jag?

Av Pink Ozzy - 13 januari 2010 09:41


Ibland undrar jag hur länge till jag ska orka. Just nu griper depressionen om mig som en våt dimma en februarinatt. Det börjar bli tröttsamt att vara utan jobb och det börjar gå mig på nerverna att delar av släkten bråkar. Igår började frugan läsa alla dessa mejl som skickat mellan mig och hennes bror och svägerska. Efter någon timme kom hon in gråtandes. Tänk om allt detta hade varit ogjort? Men nu är det som det är och verkar så bestå, tyvärr.

 

Gick och tittade i medicinskåpet igår och såg att jag hade både lugnande och sömntabletter så det skulle kunna sänka ett helt regemente för evigt. Ibland har man lust att bara ta ett stort glas vatten och blanda till en ”för evigt”-sövande mix.

 

Det enda som håller mig vi liv just nu är min egen familj. D v s min fru, mina barn och barnbarn. Sen är det också skönt att svärmor bor i byn numera och tycks trivas efter svärfars bortgång. Så de jag vill ha nära mig finns ju här. Med några undantag. Sen kan jag alltid ringa mina gamla arbetskamrater om de inte hinner före. Men just nu känns bara allt så in i helvete trist, eländigt, tråkigt, ledsamt.   

 

 
ANNONS
 
Gammelsmurfen

Gammelsmurfen

13 januari 2010 09:58

Jobbsökarcoachning kanske.... ;-)

http://gammelsmurfen.bloggagratis.se

 
pinkozzy

pinkozzy

13 januari 2010 12:13

Ja du gammelsmurfen. Jag vet faktiskt inte vad de kan tillföra i detta fall. Men jag ska överväga det framöver.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

 
Ingen bild

Elin

13 januari 2010 13:18

pussar och kramar från oss!!!!

 
Ingen bild

brallan

13 januari 2010 14:08

Ucsh och fy, vad jobbigt, men du vet att jag "håller" på dig
;-) Gör inget dumt nu, bara för att det finns idioter/obetänksamma/ryggradslösa personer i världen. Det är de inte värda. Tänk på den stundande semester´n i stället med allt härligt som väntar...
Kram

 
Tant Grön

Tant Grön

13 januari 2010 14:50

Som nån sa: det är bara att bryta ihop å komma igen!! ;o)

http://agronomefilosofa.bloggagratis.se

 
ana

ana

13 januari 2010 16:38

Nä du kämpar på för du är bättre än så!
kramiz

http://www.minus83kg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

Kicki

14 januari 2010 20:10

Vännen, vet precis hur jäkla trött man kan bli.Man tror aldrig man kommer att hämta sej igen, men man gör det. Men får ta den tid det tar. Har själv tänkt tankar om evigt sovande...då kom en underbar person och stötte mej utan att han visste om det. Så vännen, det finns underbara människor och jag skriver till en just nu:) Va nu riktigt rädd om dej vännen. Kramisar/Kicki.

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se