Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 11 januari 2010

Upp och ner, upp och ner

Av Pink Ozzy - 11 januari 2010 13:27

Sedan jag senast vägde mig för några dagar sedan har det varit ganska jobbigt. Man deppar lätt ihop. Därför var det skönt att solen sken och jag kunde återuppta vattengympan efter juluppehållet. Har också suttit en kvar här och där på träningscykeln de senaste 2 dagarna. Har nu, för vilken gång i ordningen, gjort upp ett viktschema. Får se om jag lyckas denna gång. Men det är jobbigt när både vikten och humöret går up och ner hela tiden.  

 
ANNONS
 
ana

ana

11 januari 2010 13:44

Inget att deppa över bara ta nya tag du ska
se att det går lättare nu.Jul kilona brukar gå bort fort
Glöm inte att så länge du kämpar på så ökar chanserna att lyckas. Jag tror på dig!

http://minus83kg.bloggagratis.se

 
Ingen bild

brallan

11 januari 2010 14:22

Uhum, vet precis hur det är. Ställde mig på vågen i morse...skulle jag inte gjort...visserligen har det varit fest i 1 månad nu med långsemester och alla helger, men +4 kg är lite väl häftigt, så nu gäller hårdträning och litet matintag ett tag framöver...fy va´trist!
Lycka till med träningen!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se