Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under december 2009

Av Pink Ozzy - 20 december 2009 21:05

Ja, jag var ju bara tvungen att kolla på Ankan för att se vad det är som hon har åstadkommit. Men oj vilken besvikelse. Här springer ett blonderat benrangel omkring och slänger ur sig sina korkade åsikter. Dessutom ser hon saken bara från sin lilla värld, vilket inte är USA´s i gemen.

Hon klagade bl a på sin gäst Anna Skipper och tycker att hon ser bättre ut än Skipper. Men lägg av. Jag kan ställa upp 100 slumpmässigt valda killar och jag lovar att minst 90 av dom väljer Skipper före Anka. Fanns det bara Anna Anka i hela världen skulle jag gå i celibat. Inte nog med att hon är ful och spinkig, nej hon verkar ju vara helt blåst också. Det vore ju helt ointressant att föra en normal diskussion med henne.

Dessutom tycks ju hennes trut vara snabbare än hennes hjärna. Hon borde nog tänka efter både en och två gånger med vad hon säger.

Någon stil har hon ju absolut inte. Något naturligt finns inte heller.

Jag vet faktiskt inte vad hon fyller för funktion mer än att man kan garva åt henne.

TV3 har ju i alla tider hittat liknande typer som inte fattar att vi andra "normala" människor bara skrattar åt dom.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 20 december 2009 17:06

Det är så underbart vit ute. Emellanåt kommer det nya stora flingor som lägger sig på allt. Hoppas det inte börjar blåsa nu, för då faller ju all snö från grenarna, vilket ju vore synd.

Med lite tur ligger snön kvar. Min väderstation säger att vi ska ha ca 11 minusgrader t o m tisdag. Sen slår det om till bara någon minusgrad. Får hoppas att det inte bli varmare än så.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 19 december 2009 20:32

Det är bara att kapitulera. De är ju SÅ bra. Jag tänker dock inte rösta, för ALLA är ju enormt bra. Förra året var det ju bara frågan om 2 band. I år finns inga favoriter.

Men vad gör Melissa där? Jag är ine bög, men skulle myclket hellre ge Magnus Carlsson en kram än åbäket Melissa.

Ha en trevlig kväll.

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 19:13

Läste nu på Aftonbladet att Andreas Carlgren säger att deltagarna inte var mogna att rädda planten. Jag håller med. Jag är 54 och anser att ingen över 35-max 40 borde vara med på klimatkonferensen. Sedan ska alla ha en röst och alla ska följa utslaget. Det är nog det enda som ka rädda mina barnbarn från ett djävla elände.

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 18:57

Tänk så roligt man kan ha med små, små ord. Lyssnade, i väntan på nyheter på Keno. Då säger programledaren:

- Sex, en sexa.

Men det är ju två helt olika saker.

Sex är sex

Och en sexa är ju en sexa

Eller?

Varför blanda ihop två så skilda saker.

Nåja, de kanske inte är så olika. Båda har ju med njutning att göra.

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 11:09

Jag hade Saab i stort sätt mellan 1984-2005. Köpte en mindre bil när alla ungar hade flugit ur boet. Men, Saab är ju ett bilmärke som nu går i graven. Det är inte bara sorgligt att Sverige blir av med en bra bil, utan än mer sorligt att det blir så många arbetslösa. Man pratar om 8000 bara i västsverige. Men då har man inte tänkt på alla underleverantörer i andra delar av Sverige och i utlandet. Man har inte heller räknat med alla bilförsäljare och verkstäder i Sverige och utlandet. Oj, det blir många människor. Och det blir en hel del som aldrig komer att komma tillbaka till något arbete. I förlängningen blir det ju även så att t ex daglighandeln får minskade intäkter eftersom många inte har råd.

Nej, jag lider med alla som har och har haft at göra med Saab. Men det är klart, det går inte att gå minus år från år. Jag tror inte att Saab har haft plussiffror på 10-15 år. Det håller ju inte heller. Men sorligt är det.

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 10:59

Det har nu suttit 15-20000 personer och pratat klimat. Eller var det klimakteriet? Ja resultatet tycks ju ha blivit noll, nada, zero, null. Även om Reinfelt vill ge sken av annat genom att klä fiaskot i fina ord. Här sitter dom och pratar procent hit och dit och vill hela tiden att den andre sänker mer utsläpp. Ingen tycks fatta att det verkligen är ett MÅSTE. Allt handlar bara om pengar. Inte bristen på pengar, utan att sko sig på bästa sätt. Man vill inte släppa på välfärden. Det räcker inte för en del att tjäna miljoner och miljarder, man vill tjäna mer, mer, mer.

Borde man inte kunna sätta en maxgräns på hur mycket man får äga? Jag menar vad har de som tjänar 100 miljoner eller mer per år för nytta av dom. OK, de köper dyra hus och lyxiga båtar. De köper även en massa konst och aktier. Men det är ju för det mesta inga pengar som ger folk arbete. Konsten ligger ju dessutom ofta i bankfack. Det är ju inga pengar som används till konsumtion. En konsumtion som ger arbetstillfällen. Nej, sätt en maxgräns (vilket tyvärr inte går ) och sätt pengarna till klimatförbätringsåtgärder och mat till de fattiga.

Skrota sen alla vapen eftersom de ju inte gör annat än sattyg ändå.

Tänk om vi alla hade en sådan gen i kroppen som tog bort avundsjuka, pengabegär och krigslust. Då vore vi en bra bit på väg till en bättre värld.

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 10:55

Såg på spåret igår igen. Börjar tycka att det nya paret Linström/Luuk är helt OK. Första programmet blev stressigt, men denna gång hade de lugnat ner sig. Olsbring saknar jag inte, däremot bisitare Björn. Men Fredrik kanske växer in i rollen han också.

Filip och Fredrik som tävlade igår har ju sin egen stil, men jag gillar dom. Bakom deras fasad ( eller så är de precis så tokiga ) så döljer sig en ödmjukhet och enorm tävlingsinstinkt. Kul killar.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se