Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Charlie Sheen skyller på spriten, gör inte det du också!

Av Pink Ozzy - 31 december 2009 15:38

Att Charlie Sheen gick lös med kniv på sin fru skyller han nu på spriten. Fult, fegt och falskt. Det går aldrig att skylla på spriten. Viist kan spriten vara orsaken, men den häller inte i sig själv, utan det är du som själv häller den i dig.

Tro nu inte att jag är nykterist. Nix, ska snart grunda lite. Vad jag menar är mer att du måste ta ansvar för dina handlingar. Klarar du inte av sprit så ge fan i den. Ingen kommer att tycka illa om dig för det. Har själv 2 barn och en måg som i stort sätt aldrig dricker. Jag bryr mig inte ens. De får göra som de vill. Vi har roligt ändå. De som vill får ta i mitt hus, men då ska de också klara av det. Bli kul är en sak, men bli aggresiv är förbjudet!

Tänk också på vad dina barn tycker om dig när du dricker ikväll. De kanske du är pinsamast i världen. Tänk på det ikväll och ha ett gott slut och ett got nytt år!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Lördag 15 aug 09:26

För 6 år sedan tog Petter för rattfylla. I natt var det dags igen. Fortkörning och narkotikainnehav. Men jag ska inte skälla på Petter. Jag kan tänka mig att han inte hade så många vänner under sin aktiva karriär och nu vill ta igen det på något sä...

Av Pink Ozzy - Fredag 14 aug 09:52

Det finns bl a Facebook, Instagram, Twitter, snap chatt, miljoner med spel på appar. Dessutom har Tiktok tillkommit. En omstridd app som man vill förbjuda i flera länder för att man tror att kineserna kan plocka ut dina personliga data. Vad jag först...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:49

Just nu finns det två grupperingar i Sverige. Dom som är för munskydd och dom som är emot. Själv har jag tittat lite på folk och sett att många som bär munskydd bär den just bara över munnen och inte näsan. Vad är vitsen med det? Sedan har de som...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 20:39

Det är ju inte klokt. Har ett barnbarn i 7an som nu tränar 6 gånger per vecka. Men inte nog med det. De kan sluta träningen 20,30 ena dan och börjar träningen klockan 6 nästa morgon. 2-3 gånger per vecka börjar träningen vid 6 tiden. Bl a både lördag...

Av Pink Ozzy - Torsdag 13 aug 09:38

Vi har tydligen en kulturminister även om det inte verkar så. Hon heter Amanda Lind. Ja, det är hon med ett storkbo på huvudet. Vore kanske bättre ifall hon hade något I huvudet också. Det jag först och främst tänker på är Danny Saucedo i Piteå. D...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se