Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 31 december 2009

Charlie Sheen skyller på spriten, gör inte det du också!

Av Pink Ozzy - 31 december 2009 15:38

Att Charlie Sheen gick lös med kniv på sin fru skyller han nu på spriten. Fult, fegt och falskt. Det går aldrig att skylla på spriten. Viist kan spriten vara orsaken, men den häller inte i sig själv, utan det är du som själv häller den i dig.

Tro nu inte att jag är nykterist. Nix, ska snart grunda lite. Vad jag menar är mer att du måste ta ansvar för dina handlingar. Klarar du inte av sprit så ge fan i den. Ingen kommer att tycka illa om dig för det. Har själv 2 barn och en måg som i stort sätt aldrig dricker. Jag bryr mig inte ens. De får göra som de vill. Vi har roligt ändå. De som vill får ta i mitt hus, men då ska de också klara av det. Bli kul är en sak, men bli aggresiv är förbjudet!

Tänk också på vad dina barn tycker om dig när du dricker ikväll. De kanske du är pinsamast i världen. Tänk på det ikväll och ha ett gott slut och ett got nytt år!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 29 mars 19:58

På tok för sent reagerade Trump när viruset startade. Nu är det nästan försent och kommer att sluta med minst 100.000 döda. Det är Trumps fel, men ändå får han höga opinionssiffror. Är amerikanen verkligen så dum så han låter sig luras av entimmes p...

Av Pink Ozzy - Söndag 29 mars 10:18

I dessa coronatider är ju tanken att man i möjligaste mån håller sig hemma och t o m avstår från festande med vänner och bekanta. Men så har vi ju 08-orna. De tycks ju ha en motståndskraft utöver det vanliga. Tror dom. Hur som helst så ska tydli...

Av Pink Ozzy - Lördag 28 mars 09:50

Idag måste jag bara få tacka alla inom sjukvården. I första hand de som jobbar med coronapatienter men även alla som inte utför sitt ordinarie jobb utan som nu hoppar in för att stötta sjukvården på olika sätt. Jag vill också tacka alla som står i k...

Av Pink Ozzy - Fredag 27 mars 11:09

Har irriterat mig många gånger på vissa ord som står på olika varor och tänker ta några exempel. Honung och kamomill Så står det på en flaska med flytande tvål. Läser man innehållsförteckningen innehåller den inget av det. För bästa smak Vem ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 26 mars 18:58

Äntligen! Sol och varmt. Innebar en dag på tomten och i rabatterna. I morgon tänkte jag tvätta alla fönster till pensionärskuvösen och ställa i ordning den för sommaren. Blir det tid över finns det gott om jobb i trädgårdslandet och andra ställen p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se