Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 25 december 2009

Nej "Netscape" du har fel om Skipper och Anka

Av Pink Ozzy - 25 december 2009 09:57


Har fått några kommentarer från "Netscape" som t ex tycker att Anna Skipper är en gammal kärring. Vad har åldern med saken att göra? Jag jämförde Skipper med en annan Anna, d v s Anka. Skipper är vida överlägsen i intelligens och skönhet. Att åldras med värdighet och hålla sin kropp i trim gör inte folk fula. Jag känner många mellan 40 och 70 som är både snygga och framförallt smarta, kloka, trevliga och kul att umgås med. Jag skulle mycket väl kunna tänka mig att prata en hel kväll med Anna Skipper. Jag skulle dock inte klara av 30 minuter med Anna Anka. Har du inte märkt hur alla medverkande i Ankans program bara låtsas ge henne rätt i allt? De har ju fått en gratisresa till Amerika. Inte fan går de i konfrontation med henne. Men om du var lite vaken så hade du sett att Skipper var ganska tyst vid bordet när Ankan gick på som värst. Hon har ju dessutom noll koll.

Ankan påstod t ex att det finns arbete till ungdomar, det är bara det att de inte vill ( f n är ungdomsarbetslösheten 27% och jag tror de flesta vill ha jobb bara det fanns). Hon påstod att kassörskorna stänger kassan prick klockan 6 även om det fortfarande finns köer kvar ( Skitsnack, har aldrig varit med om det ). Hon påstod att personalen på t ex ICA tjänade 8000:- i månaden före skatt ( Skitsnack det också. De flesta tjänar minst det dubbla ).

Det är nog som jag trott Ankan är en relik från 1800-talet och hennes åsikter likaså.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se