Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 december 2009

Krig och klimat

Av Pink Ozzy - 19 december 2009 10:59

Det har nu suttit 15-20000 personer och pratat klimat. Eller var det klimakteriet? Ja resultatet tycks ju ha blivit noll, nada, zero, null. Även om Reinfelt vill ge sken av annat genom att klä fiaskot i fina ord. Här sitter dom och pratar procent hit och dit och vill hela tiden att den andre sänker mer utsläpp. Ingen tycks fatta att det verkligen är ett MÅSTE. Allt handlar bara om pengar. Inte bristen på pengar, utan att sko sig på bästa sätt. Man vill inte släppa på välfärden. Det räcker inte för en del att tjäna miljoner och miljarder, man vill tjäna mer, mer, mer.

Borde man inte kunna sätta en maxgräns på hur mycket man får äga? Jag menar vad har de som tjänar 100 miljoner eller mer per år för nytta av dom. OK, de köper dyra hus och lyxiga båtar. De köper även en massa konst och aktier. Men det är ju för det mesta inga pengar som ger folk arbete. Konsten ligger ju dessutom ofta i bankfack. Det är ju inga pengar som används till konsumtion. En konsumtion som ger arbetstillfällen. Nej, sätt en maxgräns (vilket tyvärr inte går ) och sätt pengarna till klimatförbätringsåtgärder och mat till de fattiga.

Skrota sen alla vapen eftersom de ju inte gör annat än sattyg ändå.

Tänk om vi alla hade en sådan gen i kroppen som tog bort avundsjuka, pengabegär och krigslust. Då vore vi en bra bit på väg till en bättre värld.

 
ANNONS
 
-(-

-(-

19 december 2009 17:44

Det där med en maxgräns på hur mycket man får äga skulle vara bra.
Undrar om GM skulle haft råd att ha kvar saab om de stora cheferna skulle ha skippat sina miljardlöner och bonusar...

http://fatal-cupcake.bloggplatsen.se

 
pinkozzy

pinkozzy

19 december 2009 19:03

Hej -(-
Har läst din blogg och måste nog ta avstånd i det mesta du skriver.

http://www.pinkozzy/bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se