Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 december 2009

Hells Angels

Av Pink Ozzy - 9 december 2009 09:48

Ta namnet "Hells Angels" i din mund. Du som upplevde 60-talet kanske kommer ihåg att det var något tufft. Det var där de tuffa grabbarna fanns som åkte HD. Det var innan man visste vad grabbarna höll på med, eller kanske rättare sagt håller på med numera.

Men trots detta så känns det rena vansinnet det man läser om Eskilstuna polisens strategi i dagens tidning. Man ska försöka djävlas med HA på alla sät det går för att göra det så obekvämt som möjligt för dom.

Visst, de gör en djävla massa fel och brott, men det finns ju även annan brottslighet i länet. Ska den nu få härja fritt?

Som jag har uppfattat det bedriver HA knarkhandel, indrivning samt till viss del även krig mot annan organiserad brottslighet, mm. Brottslighet som, förutom knarhandel, riktar sig mot andra kriminella samt företag. På något sätt känns det som att polisen borde lägga minst lika mycket kraft på alla som gör inbrott hos privatpersoner och stjäl deras besparingar eller guldföremål och liknande som de har hemma.

Som det nu framstår i tidningar så lägger man bara kraft på HA och tycks skita i annan brotslig verksamhet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21
22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< December 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se