Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 19 november 2009

Ibland bara häpnar man av sorg

Av Pink Ozzy - 19 november 2009 17:50

Efter att ha läst en viss blogg några dagar har jag förstått att personen ifråga tycks må ytterst dåligt och har tydligen haft och har ett helvete. Jag länkade härifrån till personens blogg, men har nu tagit bort länken eftersom jag tror det är bäst att hon får vara ifred och får proffshjälp istället. Jag har aldrig ställts inför en sådan desperat situation och hoppas aldrig behöva göra det igen. Jag kommer inte ens att läsa personens blogg igen, eftersom den gav mig sådana rysningar och frustration. Känner mig totalt ställd. Helst skulle man bara vilja rusa fram och krama om personen, ge henne blommor och presenter och gud vet vad. Det hon tycks sakna är just personer hon litar på och som ställer upp 24 timmar. Men det är i sådana situationer man märker hur liten man är och hur fel man ändå kan göra.

 
ANNONS
 
msA

msA

21 november 2009 11:42

Som sagt, tjejen har nog missuppfattat vad en blogg är; en text, öppen för folk att kommentera.
Och det är ingen tvekan om att det är synd om henne... oavsett vad som hänt, så hoppas jag hon tar HJÄLP. För via bloggen är hon uppenbarligen inte mottaglig.

http://www.missarden.wordpress.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:50

När jag går in på Twitter hittar jag dagligen upp till 5,6 tweets från Trump. Han verkar söka legitimitet för sina dumheter på Twitter. Samtidigt fu deras jag på om han hinner med att jobba nångång? Kan det vara så att han har en spökskrivare? Tyck...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 dec 11:34

När jag var liten, vilket är länge sedan, tyckte man att julen nästan var årets höjdpunkt. Julen började inte i oktober utan första advent. Men det var just inget mer än en styr adventskrans av granne har och levande ljus. Julafton firades under min...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:49

Nu MÅSTE vi börja ta ställning. Miljön blir mycket snabbt sämre och jag är rädd för att vi passerat räddningsgränsen. Vi har det senaste året ökat våra utsläpp med 2%. U der min livstid har jordens befolkning ökat från ca 2 till 7,5 miljoner. Detta k...

Av Pink Ozzy - Lördag 8 dec 10:05

Ja det är bara att buga och tacka fru Merkel som gjort så mycket för Tyskland, EU och världen. Först Obama och nu Merkel. 2 giganter som har skött sina respektive jobb på ett mycket bra sätt. Merkel är allt annat än glamour, utan ägnade sitt liv åt s...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 dec 19:00

Stacy Dooley (tror jag hon heter) gör mycket bra och känslosamma program. Denna gång var det om kvinnohatet i Ryssland. Det var fördjävligt att se på. 10000 kvinnor dödas av sina män varje och och 36000 utsätts för våld varje dag i Ryssland! Helt s...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se