Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Vattenpoliser

Av Pink Ozzy - 9 november 2009 13:19

Som du kanske vet har jag börjat på vattengympan på måndagar. Eftersom frugan ska gå så tar jag en lite lättare grupp och kör lite hårdare. Det är ju en fördel med vattengympa.

Men nu har jag gått 2 gånger och fått 4 "vattenpoliser" på mig. Förra veckan var det 2 som påkekade att man inte fick ha klockor och smycken i vattnet. Aja baja. Då kommer elaka basilusker i vattnet och vi kommer troligen alla att få något som är värre än svininfluensan. Stor det någonstans att det är förbjudet? Icke sa Nicke.

Idag gick jag inte ner för den breda trappan, utan gled ner på sidan om. Men aja baja, om jag gjorde om det skulle jag kunna bli portat från badet. Står det någonstans att det är förbjudet? Icke sa Nicke.

Efter en halvtimmes bad så sa någon dam snett bakom mig att jag nog fick ta några steg fram. Jag förstår inte vad hon hade med saken att göra. Bakom mig stod frugan och trampade och stördes inte av mig. Varför störs då en dam som inte ens stod bakom mig. Och stod det en skylt att jag var tvungen att stå på ett visst ställe? Icke sa Nicke.

Säger någon så mycket som en stavelse till mig nästa måndag så blir det blodvite i vattnet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se