Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 9 november 2009

Vattenpoliser

Av Pink Ozzy - 9 november 2009 13:19

Som du kanske vet har jag börjat på vattengympan på måndagar. Eftersom frugan ska gå så tar jag en lite lättare grupp och kör lite hårdare. Det är ju en fördel med vattengympa.

Men nu har jag gått 2 gånger och fått 4 "vattenpoliser" på mig. Förra veckan var det 2 som påkekade att man inte fick ha klockor och smycken i vattnet. Aja baja. Då kommer elaka basilusker i vattnet och vi kommer troligen alla att få något som är värre än svininfluensan. Stor det någonstans att det är förbjudet? Icke sa Nicke.

Idag gick jag inte ner för den breda trappan, utan gled ner på sidan om. Men aja baja, om jag gjorde om det skulle jag kunna bli portat från badet. Står det någonstans att det är förbjudet? Icke sa Nicke.

Efter en halvtimmes bad så sa någon dam snett bakom mig att jag nog fick ta några steg fram. Jag förstår inte vad hon hade med saken att göra. Bakom mig stod frugan och trampade och stördes inte av mig. Varför störs då en dam som inte ens stod bakom mig. Och stod det en skylt att jag var tvungen att stå på ett visst ställe? Icke sa Nicke.

Säger någon så mycket som en stavelse till mig nästa måndag så blir det blodvite i vattnet.

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 16 nov 09:57

Det är sol idag. Nåja, några moln också. Men mestadels sol. Äntligen lite lust att göra något. Jag tillhör dom som har en lista i köket. På den skriver jag och frugan saker som JAG ska göra. Får jag lust så gör jag det. Så idag blir det några musfäll...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 14:38

Nu kanske det händer något. Annie Lööf ska sondera som det så fint heter. Nu kanske vi får en slagkraftig regering utan blåbrunt innehåll. Sen får väl lilla Ebba sitta där, tycka synd om sig själv och gnälla på C och L och anklaga dom för att försöka...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 10:33

Nu är vi där. Månaden ingen vill ha. November. Ja men hur kul är den? Speciellt i år. Vilket väder. Mulet eller mulet och regn. Nej, nu inväntar jag 21 december. Då vänder det! ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 09:20

Vad är det för fel på Filip Hammar? Hur fan kan han stå upp och kalla diabetes en lyxsjukdom? Att det är något fel på Katrin Zytomierska visste väl de flesta. Speciellt nu när hon kallar de som tar sin diabetesspruta för äckliga. Jag är inte diab...

Av Pink Ozzy - Torsdag 15 nov 08:45

Den s k övergångsregeringen , d v s S+Mp har lagt fram ett förslag om skattesänkning för pensionärer. Men för vilka? För det första är det de som är över 65 år. Innebär att de som tagit ut sin pension tidigare p g a t ex sjukdom omfattas inte. Men de...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Omröstning

Vad tycker du om dagens invandring av flyktingar?
 Ut med dom
 Vi ska ta emot alla som vill till oss
 Fördela flyktingar efter nationens förmåga att ta emot
 Ta emot, men återvänd efter krig med FN-bidrag
 Ta emot, men skicka tillbaka efter krig.
 Ge endast bidrag på "hemmaplan" som SD förespråkar
 Det är FN, EU och respektive nation att göra det bästa möjliga.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7
8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
29
30
<<< November 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se