Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under oktober 2009

Av Pink Ozzy - 2 oktober 2009 09:51

Läser i morgontidningen att en person i Ängelholm ska få 50 öre i försörjningsstöd! Personen i fråga har bett att få avstå, men inte lyckats. Vad är det för en ankdamm vi befinner oss i. Eller som jag sagt tidigare, platsar du inte inom den privata sektorn så sök jobb i den offentliga. Där har de lagar och förordningar som ska följas. Hur tokiga de än är så kan man bara koppla bort hjärnan och luta sig tillbaka mot paragraferna. Helt sjukt.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 1 oktober 2009 17:17

Både jag och frugan vaknade 3.45 Hon lyckades somna om efter en tallrik fil. Jag satte mig framför TV:n och tittade på långfilm. Så det blev ingen frukost förrän klockan 9. När det senare blev lite varmare ute började jag göra i ordning ett jordgubbsland. Men då började det regna. Samtidigt kom dottern och två barnbarn och stannade för lunch. När de började fundera på att gå hem kom svärmor, så dottern stannade också. De gick inte hem förrän strax före 16. Det blir lite mycket när man först och främst tänkt göra vissa saker och sen får besök. Svärmor är dessutom så snacksalig så öronen håller på att trilla av. Så ikväll kommer man nog att somna ovaggad.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 1 oktober 2009 10:39

Första riktiga frostnatten. Misstänkte det, så jag hämtade in alla tomater igår. De får mogna klart inne. Jag var hos en av döttrarna igår och fick med mig massor av jordgubbsplantor. Ska plantera ut dom senare idag är tanken. I morse tog jag in de sista morötterna och gurkorna. Så nu är det i sort sät bara sltgörat kvar, d v s vända landet, klippa lite här och där, ställa undan möbler mm. Sen går man i ide igen.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se