Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 13 oktober 2009

Gry Forsell och utseendefixering

Av Pink Ozzy - 13 oktober 2009 09:50

Har väl aldrig tyckt om Gry speciellt. Jag vet inte varför, det bara är så. Men nu kom hon med ett uttalande som får mig att vackla i min åsikt. Hon sa något väldigt smart i någon tidning. Jag kommer inte ihåg det ordagrant, med löd i stort sätt så här:

”Tjejer, ha inte modeller som ideal. De flesta är retuscherade, nedbantade och ofta även opererade”. I stort sätt vad jag sagt hela tiden. Själv tycker jag de inte ens är tjejer. De som finns i tidningar ser mest ut som dockor, eftersom de är hårt spacklade. För många år sedan fanns det en modell som så väldigt vacker ut. Men till vardags var hela ansiktet fullt av finnar och dylikt som de lyckas spackla igen. Dessutom hade hon grov röst och lite söderdialekt. Det var två helt olika människor.

Så tjejer, för hundrade gången:

Var er själva. Var som ni är!

Gry har rätt.

 
ANNONS
 
Janne

Janne

13 oktober 2009 16:39

Tjena. Du har en kul och intresant blogg. Mycket roliga historier också. Hit återkommer jag gärna.
Ha de.

http://arbetsplats351.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se