Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Vilken härlig dag!

Av Pink Ozzy - 10 oktober 2009 14:27

Oj, vilken dag. Strålande sol och marknadsdag. Vi åkte tidigt för att slippa allt för mycket trängsel. Som vanligt handlade jag en massa saker som jag bara handlar när det är marknad en gång om året. Det blev en faslig massa påläggskorv med Whisky, vitlök, älg, ren och viltsvin.  Diverse godis, rökt fisk från den lokale fiskaren, ost, the, kokosbollar, chokladtoppar mm mm.  

En del i det roliga är at pruta. Ett par mysbyxor prutade jag ner från 200:- till 100:- . Korven från 280:- till 250:-. Kokosbollarna och chokladtopparna från 280:- till 220:- och naturgodis från 200:- till 150:- Lite sport det också.

Sen hör det ju till att man provsmakar alla korvar, skinkor mm som de bjuder på.

Satt just ute och fikade med bar överkropp. Men det var lite för varmt. Otroligt varmt på tomtens läsida som skyddar från nordvindarna.

Vinner vi nu kväll mot Danmark också, så kan det knappast bli bättre. Men jag tippar 2-1 till Danmark eller 1-1.

Varför? Jo, jag tippar alltid fel.......

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:27

Den lilla Esmeralda också kallat Lilla Hjärtat mördades av sin mamma. För det fick mamman 1 år och 9 månader. Det är vad ett litet hjärta tycks vara värd. De som utdömde detta straff borde skämmas. Är ett barn mindre värd än en vuxen? Är ett barn än...

Av Pink Ozzy - Fredag 7 aug 10:18

En grupp volontärer undersökte möjligheten och skrev sedan kontrakt med 4 matbutiner i Skövde. De fick från regionen pengar Gill en bil och åker nu 2 gånger per vecka runt till dessa butiker och får allt de inte vill sälja mer. Detta körs sedan till ...

Av Pink Ozzy - Torsdag 6 aug 11:41

Har bott halva mitt liv i samma hus och hållit på med trädgårdsarbete på min lilla tomt sedan dess. Enorm många växter har tillkommit och bara 5-6 Är kvar sedan början. Nej, de andra har sällan dött utan föregående ägare hade inte så många växter. ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 13:09

Efter 8 år av Alliansstyre med kraftiga neddragningar inom polisen har nu de rödgröna vänt på det hela. Men det räcker inte mot gängen. Ska gängen bort så krävs det lagändringar. Det ska inte behövas en husransakningsorder innan man går in i ett hu...

Av Pink Ozzy - Onsdag 5 aug 12:55

Tittar man till omvärlden så klarar Sverige sig ganska bra. Om vi tar dödsfallen i Corona så beror nog en stor del på att vi i steril lever längre än de gör i många andra länder. 90% av de avlidna var ju över 80. Dessutom sägs det att många äldre in...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se