Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 10 oktober 2009

Lägg ner Wrestlingen

Av Pink Ozzy - 10 oktober 2009 07:50

När jag skaffade mig min första parabol i början av 90-talet så såg jag mycket på wrestling, d v s amerikansk showbrottning. Det är ingen sport, utan mer en såpopera om man följer den hela tiden. Sen försvann den från alla kanaler under ett antal år för att nu återkomma i Eurosport. Hör kommentatorn ofta säga att den och den nu är död, så jag kollade upp det lite och ser att väldigt många antingen dött av hjärtfel eller överdoser av diverse preparat. Det är så många så jag anser, även om det tyvärr aldrig kommer att ske, att den typen av brottning borde förbjudas. De proppar i sig så mycket skit av både det ena och det andra så de är helt förbukade när de passerar 40. Det är bara ett fåtal som klarar sig och då med mycket smärtor, eftersom kroppen har tagit så mycket stryk. Tittar man dessutom på dagens wrestling och den för cådär 15 år sedan så är den dessutom mycket råare och än mer ohälsosam för deras kroppar.

Så förbjud wrestligen, för deras egen skull.

 
ANNONS
 
Flanören...

Flanören...

10 oktober 2009 15:44

wrestling, brottning översatt till engelska.

Det som kommer från andra sidan Atlanten och kallas wrestling har inget med brottning att göra.
Vår gamle mästerbrottare från Borås, Axel Cadier, skadade sig för livet i den där cirkusen.
Det var ändå innan alla överdrifterna som tillkommit med TV:n.

Falköpings ABK hade en dekal:

Inga sparkar inga slag,
bara grepp och justa tag.

http://www.nabbsjuan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:40

Belarus idag, men vi kan lägga till en hel hög med länder österut som valfuskar i varenda val. Du har Ryssland, Kina, Ungern, Nordkorea och nästan alla länder som slutar på "stan". Dessutom finns det en hel del afrikanska länder som inte är så bra på...

Av Pink Ozzy - Måndag 10 aug 23:32

För det första. Varför har alla medier börjat kalla Vitryssland för Belarus? Ska vi kalla Frankrike för France också? Nåja. Hur som helst har det varit "val" i landet igen och Lukasjenko fick över 80 % av rösterna igen....säger dom. Men i verklighet...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 11:51

Den 29\5 skrev Aftonbladet att juni och juli skulle bli varmare och torrare än normalt och att augusti skulle bli sval och regnig. Som vanligt kan man inte lita på prognoserna. Frågan är varför de har dom kvar och varför det finns folk som fortfaran...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 10:01

Vart man än tittar i tidningen så är DDT bara elände. Verkar dom om coronan och värmen gjort en del människor till idioter. Eller vad säger du om alla dödsskjutningar den senaste tiden? Sen har vi förarna som sitter i en bil och skjuter med automat...

Av Pink Ozzy - Söndag 9 aug 09:52

Knökfullt på Lomma strand, Brian Adams ska hålla koncert för 12000, protesttåg i USA, osv. Verkar som om folk har svårt att fatta. Det är likadant när man handlar. Folk bryr sig inte om att hålla avstånd vi ingångar eller i affärer. Man bara går p...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21
22
23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se