Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under september 2009

Av Pink Ozzy - 11 september 2009 10:20

Jag tillhör dom som tittar på Idol och kan erkänna det. Det finns tyvärr en hel del som tittar, men säger sen att de tittade på Discovery eller liknande. Själv tycker jag att det är en ganska kul underhållning.

Gårdagens Idol fick mig dock att göra det som jag ytterst sällan gör, d v s får ståpäls och rysningar i hela kroppen. Orsaken var en tjej i rastaflätor som heter Marinette och hade gitarr och 2 olika färgade skor. Hon kom in med en otrolig utstrålning och en egen låt. Hon sjöng så otroligt bra. Är inte hon med bland de 10 som gör upp mot slutet blir jag förvånad. Lägg Marinette på minnet. Hon slår även om hon inte vinner hela Idol, vilket kan ske.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 10 september 2009 09:37

Nu har vi fått reda på ännu en helt korkad lag som finns i något land på vår lilla jord. Man får inte ha byxor i Sudan ( tror det var Sudan ). En journalist fick stå till svars varför hon hade byxor på sig i s f en hel drös av yg som ska föreställa klänning. Straffet kunde bli spöstraff, fängelse, böter eller något annat. Vad håller dom på med? Jag kan inte tänka mig annat än att det bara satt gamla gubbar och dömde kvinnan. Vad tänker dom med? Här har vi FN och vad gör dom? På något sätt borde vissa rättsliga åtgärder beslutas av FN. T ex borde alla ha rätt och vända sig dit och få ett utslag från dom huruvida man får ha byxor eller inte.

Å andra sidan var det ju inte så väldigt många år sedan som det var osedligt att kvinnor hade byxor på sig i Sverige.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 9 september 2009 11:40

Var i Mariefred idag. Kör man av från motorvägen och tar riktning Mariefred så hamnar man, som på så många andra platser numera, i en rondell. Där står det "Hembageri". Från rondellen är det inte mer än 100 meter. Väl värt ett besök. Underbara limpor utan en massa konserveringsmedel o l. Bara god smak och mycket att tugga på. Härligt!


Av Pink Ozzy - 8 september 2009 09:50

Hade en kanongurka i min inglasade altan. Den var 45 cm lång och grov som en hästp.... ( ja du förstår ). Jag tog den igår och la den i kylen. I morse skar jag upp lite och la på mackan. Döm om min förvåning när den var besk. Första gången jag får en best slanggurka. Vad kan det bero på.

Av Pink Ozzy - 8 september 2009 09:48

Jag var föra året på en av de kanariska öarna. Några dagar var jag t o m så nykter så jag kunde köra bil och fann då den här killen som liksom katter tycks tro att han har 9 liv.

  

Av Pink Ozzy - 8 september 2009 09:46

Blev lite förvånad nu på morgonen när bloggagratis hade bytt profil. Det känns lite segt så sär i början, men blir väl både en vana och kanske lite snabbare. Ser ju i alla fall trevligare ut än tidigare.


Av Pink Ozzy - 8 september 2009 09:43

  

Ja vad ska man säga? OK, ett bananfodral kan väl vara på sin plats ibland. Men en bananskivare? Det är väl ändå en av de mest onödiga saker man kan tänka sig. Fårgan är väl hur han tänkte som kom på idén. Saknade han både kniv och tänder?


Av Pink Ozzy - 6 september 2009 09:39

Såg du matchen igår? Det var första gången på mycket länge jag såg ett så bra svensk landslag. Zlatan låg där på topp och levererade fina passningar. Skulle han ändra vinkeln på foten bara en grad hit eller dit i tillslaget skulle Sverige vunnit med 5-1. Det är så otroligt , otroligt lite som avgör om passningen kommer på foten eller lite på sidan om.

Jag har väl varit lite kritisk till att Zlatan ska vara lagkapten. Men igår uppfyllde han alla krav för en kapten. Han tog sitt ansvar och satte segermålet själv på ren djävla viljekraft. Det är kanske inte så konstigt att han vann italienska skytteligan och nu spelar i Barcelona.

Synd bara att han inte öppnar truten ordentligt i interviuer, utan mummlar mest. Men man kan inte vara bäst på allt.

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se