Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Direktlänk till inlägg 3 september 2009

Lojalitet

Av Pink Ozzy - 3 september 2009 10:24

Som du säkert läst på denna blogg har det skurit sig totalt mellan mig och svågern med familj. Det sista från dom lät bl a så här:

Vi är alltid lojal mot xxxx ( dottern ). Så enligt henne är lojalitet att hålla med vad som än händer och vilka fel som än begås. Då frågar jag mig om hon förstått ordet lojal. I mina, och många andras ( har kollat det ) så är en lojal person t ex en god vän som man stöttar, kanske oftast har samma uppfattning som, men som man även kan diskutera eventuella avvikelser i varandras åsikter med, utan att den vännen bara för det blir arg. 

Men är det det bästa man kan göra mot sitt barn. Är man inte en större vän med sitt barn ( detta fall 20 år ) om man ibland kan säga:" Nja, jag håller inte med riktigt. Vad tror du händer om du gör på detta sätt?". M a o att föra en diskussion i s f att mer eller mindre säga " mitt barn gör aldrig några fel". Alla gör vi ju fel och då är det enligt mitt förmenade större att kunna ta den diskussionen och ändå vara stora vänner. Det är väl det som är vänskap.

Ska du ha lojalitet så skaffa en hund.


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:12

Tänk att det finns ungdomar som har ett sånt och genuint intresse och som viger sitt liv åt detta. Greta Thunberg är en sådan person. En tjej på 15 år med kända föräldrar, vilket hon nog inte bryr sig så mycket om. Hon har bestämt sig. Hon är påläst ...

Av Pink Ozzy - Onsdag 23 jan 10:01

Veganer består av såväl vettiga människor som rena idioter. Om vi tar idioterna först så är det dom som släpper ut minkar, slår ihjäl kaniner mm. Rena vansinnesdåd. Hade jag möjligheten att få fast någon och döma den personen skulle jag antingen släp...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 10:21

Har just nu att göra med en kommungubbe i ett ärende. man blir ju smått förskräckt. Det har inte hänt något sen 60-talet. Med de menar jag det ordspråk som säger att om du inte platsar på den privata marknaden får du alltid jobb på kommunen. Något so...

Av Pink Ozzy - Måndag 21 jan 09:12

Följer Hemnet och några andra sidor dagligen och ser nu att hemnet bluffar på sina sidor. Hus kan plötsligt försvinna för att någon måndag poppa upp igen och då kan det stå att huset stått på hemnet i 3 dagar. För det första har dom "glömt" att de st...

Av Pink Ozzy - Söndag 20 jan 14:21

Under en längre tid har nu förstörelse, rån, eldning av bilar mm accelererat och NU RÄCKER DET ! Nu tar jag saken i egna händer. Kommer vissa kvällar att befinna mig i betongen och ser jag något får den smaka av batongen. Stannar den frivillig och er...

Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7
8 9 10 11 12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se