Var alltid ärlig mot dig själv och andra

Alla inlägg under augusti 2009

Av Pink Ozzy - 27 augusti 2009 11:02

Ha, jag slapp gå en mil för att hämta bilen. Polaren från igår stod plötsligt utanför mitt hus och skjutsade mig till bilen. Det var skönt. Fast jag ska ta en promenad i skogen nu i alla fall.

Har inte kommit igån rikgt med den nya bloggen, men snart kommer lite roliga historier och annat också.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 27 augusti 2009 09:28

Blev utbjuden av en gammal vän igår. Vi var på Gripsholms värdshus. Tog några Whisky innan maten, en flaska vin till maten och några caiperiñias efter maten. Han dricker inte vin så jag fick dricka vinflaskan själv. Det mesta var gott, utom den nästan råa kalventrecoten.

Så just nu är det centrifug i kistan, men ett förvånandsvärt klart huvud.

Men man får ju skylla sig själv ibland.

ANNONS
Av Pink Ozzy - 26 augusti 2009 12:25

Brukar ibland se Jerry Springer på TV400. Det brukar vara den ena tokiga personen tokigare än den andra. Igår t ex så var det tjejer som skulle bli "porrstjärnor". Vaddå stjärnor? Behövs väl ingen större utbildning för att sätta på någon eller att bli påsatt. Nej, men de här tjejerna ville bli något ?!?!? De skulle bli kändisar?!?!!? Men hallå. Världen måste vara full av idioter.


Av Pink Ozzy - 26 augusti 2009 09:40

I ett land, minns inte vilket, ska en tjej nu få spöstraff, 6 rapp, samt böter för att hon tagit en enda öl. Anledningen var att hon var muslim. Hade hon varit kristen hade det tydligen gått bra. Är inte vår värld väldigt sjukt så säg.

Av Pink Ozzy - 26 augusti 2009 09:31

Tänkte om man skulle söka som vädergubbe på t ex SMHI. Men kolla så får du se, det måste vara lika enkelt som att skriva ihop ett horoskop.

Brukar kolla TV4-nyheterna eller Rapport samt de lokala nyheterna. Redan där skiljer sig vädret år. Sen har jag klockan på ringning varje morgon 7,53 för att lyssna på vädret i P1. Oj, nytt väder. Väntar 10 minuter och lyssnar på vädret på den lokala P4-stationen och får ytterligare en variant. Det roliga är att de t ex kan säga " Och idag blir det uppehåll". Så tittar man ut och det spöregnar. Har många gånger funderat på att sammanställa de olika prognoserna för att se vem som har flest rätt. För ett antal år sedan gjorde en tidning det och det visade sig att SMHI just denna sommar hade 47% rätt!. Om du bara hittar på någon prognos så har du ju 50% chans att få rätt. Här hade de t o m under det! Skulle ju en apa på Skansen klarat av till en kostnad av några bananer.  

Av Pink Ozzy - 25 augusti 2009 20:09

Jag tittade just på nyheterna och undrar varför eländet mellan Israel och Palestina aldrig kan ta slut. Men det kanske aldrig kan bli så om israelerna ska bestämma allt. Nu vill de t o m bestämma över vår regering och vår grundlag. Men så länge Onkel Sam håller sin vakande hand över dom lär väl ine barnen på t ex Gazaremsan få det bättre. Sorligt.Av Pink Ozzy - 25 augusti 2009 20:03

Diana som är en trogen bloggläsare skrev till mig och sa att hon hade träffat några för länge sedan i Norrland och som sockrade makaronerna. Jag har inte provat det själv, men har hört om det också. Själv föredrar jag pesto, Aromat, smör, olivolja och liknande.

Men en annan sak som Diana kanske tycker är lite gammalmodigt är att göra riktig sylt av egna körsbär. Vi gjorde det idag. Det är en helt gudomlig smak som man kan njuta av hela vintern.

Av Pink Ozzy - 24 augusti 2009 15:11

Vem är det idag som lägger in gurkor själv? Då menar jag att odla dom, plocka dom, skära dom i smala skivor och röra till en inläggning på vatten, ättika och socker. Bara att få till inlägningen, d v s at röra tills allt socker har löst upp sig kan få en att bli tokig.

Men vem gör det idag? Hade lite brist på gurkor från senvintern fram till nu p g a dålig skörd föra året. Då köpte jag mig olika burkar färdiga gurkor. Smörgåsgurkor, saltkurka, Felix, Ica mm men inget var så gott som de egna gurkorna. 

Kanon på t ex leverpastej.


Presentation


Den här bloggen består av en salig blandning av humor och allvar.
GLÖM INTE ATT SKRIV I MIN GÄSTBOK, TACK!
Dina kommentarer kan också bidra till nya uppslag.

Fråga mig

6 besvarade frågor

Min gästbok

Senaste inläggen

Arkiv

Senaste kommentarerna

Tidigare år

Länkar

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26 27
28
29 30
31
<<<
Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Kategorier

Följ bloggen

Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Blogkeen
Följ Var alltid ärlig mot dig själv och andra med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se